FUEGO a primit “DISCUL DE AUR” pentru albumul “O lacrimă de cântec”, "TEO Show", 27 septembrie 2013

FUEGO a primit “DISCUL DE AUR” 
pentru albumul “O lacrimă de cântec”


Fuego a avut parte astăzi de o dublă celebrare, sărbătorind, în stilu-i caracteristic, revenirea spectaculoasă a lui TEO în peisajul mediatic, cât şi decernarea “DISCULUI DE AUR”, de către Casa de discuri “EUROMUSIC”, pentru vânzările record ale albumului “O lacrimă de cântec”.


Prezent în cadrul emisiunii “TEO SHOW”, Fuego a vorbit cu dezinvoltură despre ce înseamnă să fii român, despre umor, despre glumele amuzante făcute pe seama sa, despre legătura sa cu Grigore Vieru şi despre debutul său în dramaturgie, în ipostaza de actor, omagiindu-l pe Vieru, în spectacolul  “TESTAMENT”, ce va avea premiera joi, 3 octombrie a.c., la Piteşti.

Materialul discografic “O lacrimă de cântec”, lansat în luna aprilie a acestui an, este un dublu CD, ce cuprinde 32 de cântece, de creaţii ample şi linii melodice sensibile. Albumul a fost primit cu entuziasm de public încă de la primele apariţii, recenziile fiind favoribile, reuşind să realizeze vânzari impresionante, graţie faptului că albumul oferă o clipă de sinceritate, o împletire de versuri şi sunete aşezate armonios, făurite pentru a readuce un moment de normalitate, de esenţă şi tihnă.


Fuego precizează că întâlnirea cu TEO a fost savuroasă şi că revenirea sa reprezintă un motiv pentru care televiziunea să poată parcurge mai uşor drumul către schimbare:

“TEO mi-e dragă! Alături de ea am amintiri minunate, ea contribuind oarecum la dezvoltarea carierei mele, prin suportul, respectul şi admiraţia sa. Până la urmă, TEO a definit, în opinia mea, divertismentul în televiziune.


Este cea care m-a învăţat, privind-o, atât pe mine cât şi pe alte câteva milioane de oameni care au savurat fiecare cuvânt, cum e sa fii optimist. Şi nimeni vreodată nu îi va putea lua acest merit. Mai mult, a dezvăluit cu nonşalanţă ce înseamnă umorul adevărat, o calitate pe care doar cei aleşi o deţin.

Mă bucur că zâmbetul său umple din nou ecranul, că oferă un motiv multora pentru a deschide această cutie plană, şi la propriu şi la figurat. Şi mai cred că TEO va schimba, cu adevărat, forma pe care televiziunea a dobândit-o.”

De asemenea, în cadrul emisiunii, Fuego a ţinut să precizeze şi să transmită că vocaţia de artist este o misiune nobilă, dânsul fiind privilegiat de respectul pe care publicul, atât cel din România cât şi cel din Basarabia, i-l acordă cu atâta patos.

Totodată, în finalul show-ului, artistul a precizat că săptămâna viitoare va fi prezent la Festivalul “Dan Spătaru”, acolo unde va susţine un recital extraordinar în prima seară, pe 4 octombrie a.c., celebrând memoria marelui interpret. 


Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger