FUEGO invitat la Festivalul cu specific pescăresc intitulat „Sărbătoare la Brateş”, Tulucești, Jud.Galați, 8 iunie 2014

Ce seară minunată! 
Culegeți cântul meu curat, în alb veșmânt de primăvară!
V-aștept, spre mine, ne-ncetat! 
Mereu, mereu, “ca prima oară”…


Duminică, 8 iunie 2014, comuna Tuluceşti a fost în mare sărbătoare, în localitate având loc un festival cu specific pescăresc intitulat „Sărbătoare la Brateş”, eveniment organizat în cadrul unui proiect european cu acelaşi nume, din cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit 2007-2013.

Locuitorilor din Tuluceşti, şi nu numai, le-au fost pregătite mai multe surprize: un târg pescăresc, cu prezentare de produse pescăreşti şi de acvacultură produse în zonă, iar cei mai pricepuţi „masterchefi” în peşte s-au întrecut într-un concurs gastronomic cu mâncăruri tradiţionale specifice Tuluceştiului.

Cum la o sărbătoare adevărată nu putea lipsi muzica, pe scena amplasată lângă Căminul Cultural au urcat nume mari ale muzicii româneşti. Spectacolul a fost deschis de Ansamblul Folcloric „Doina Covurluiului” de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi, urmat de trupa Bambi şi îndrăgitul cântăreţ FUEGO. 


„A fost o sărbătoare frumoasă pentru toţi locuitorii din comuna Tuluceşti. Am îmbinat plăcutul cu utilul, pentru că prin acest proiect - „Sărbătoare la Brateş” - urmărim să contribuim la dezvoltarea durabilă a zonei pescăreşti din comună, prin activităţi şi campanii de informare şi promovare a consumului de peşte, care să ducă la creşterea competitivităţii economice a zonei şi la dezvoltarea activităţilor de piscicultură, pescuit şi procesare a peştelui”, a declarat Petrică Bratu, primarul comunei Tuluceşti.

„Sărbătoare la Brateş” s-a încheiat târziu în noapte cu un frumos foc de artificii şi un concert susţinut de formaţia „Năzdrăvanii”.



Sursa video: canal youtube Monica Ana Cumelschi

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
9 iunie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger