VIDEO/FUEGO la Favorit TV - ediție de colecție dedicată maestrului Jolt Kerestely, lansarea albumului "Steaua mea", "Familia Favorit", 31 mai 2014

VIDEO/FUEGO la Favorit TV
ediție de colecție dedicată maestrului Jolt Kerestely, 
lansarea albumului "Steaua mea", 
"Familia Favorit", 31 mai 2014


Sâmbătă, 31 mai 2014, pe Favorit TV, la emisiunea “Familia Favorit”, Fuego a celebrat muzica românească, alături de Jolt Kerestely, lansând, oficial, albumul "STEAUA MEA", o colecţie de autor, cu piese ample, de linie şi mesaje puternice, în care interpretul îl cântă pe maestru, cel ajuns la respectabila varstă de 80 de ani.


La această lansare li s-au alăturat în platou și scriitoarea Rodica Elena Lupu, realizatorul și textierul Marian Stere, prin telefon scriitoarea Carmen Aldea Vlad, precum și perechea de dansatori Andreea și Mihai Dragnea.


Mai prezent ca niciodată prin rememorarea operei lui, prin nostalgia unor amintiri, prin arta simplă care nu a avut alt scop decât de a impresiona, cel mai prolific compozitor al peisajului autohton, Jolt Kerestely este un temerar, un veteran, artist complet și complex, a cărui simplitate componistică a dat cele mai frumoase și mai populare cântece din muzica românească.

Publicul i-a certificat în timp valoarea, legenda și creațiile, iar în viitor, piesele sale vor străbate timpul, ajungând coloane sonore de film cu adevărat memorabile, iubite și ascultate la orice vârstă, indiferent de concepții. Jolt Kerestely a făcut muzică! Muzică românească! Tot muzică românească face și Fuego, iar noul album vine ca o confirmare a acestui fapt, așternând, prin glas, din inspirația neasemuită a celui ce i-a fost maestru și sprijin încă de la începutul carierei, Jolt Kerestely, o lume de cântec, demnă de o coloană sonoră, într-un spectacol al vieții… o “viață de artist”!


Pe lângă poveștile legate de conceperea materialului, urările de rigoare transmise maestrului Kerestely la împlinirea vârstei onorabile de 80 de ani, Fuego a interpretat aproape toate compozițiile de pe  noul material, acompaniat fiind de cei doi dansatori.

Vă invităm să vizionați melodiile interpretate de Fuego, în această ediție de colecție dedicată maestrului Jolt Kerestey, la Favorit TV, în emisiunea “Familia Favorit”, 31 mai 2014.

Fuego - "De câte ori iubesc"
Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Carmen Aldea Vlad


Fuego - "Scrisoare necitită"
Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Marian Stere


Fuego - "Steaua mea"
Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Viorela Filip


Fuego - "Dragi părinți"
Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Carmen Aldea Vlad


Fuego - "Am găsit scrisoarea ta"
Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Marian Stere


Fuego - "Covor de lacrimi"
Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Carmen Aldea Vlad


Fuego - "Ruga serii"
Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Narcis Constantin Avădănei


Fuego - "Cine mai știe"
Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Carmen Aldea Vlad


Fuego - "Anii mei, flori de tei"
Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Carmen Aldea Vlad


Fuego - "Viață de artist"
Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: Carmen Aldea Vlad


Fuego - "Copilăria"
Muzica: Jolt Kerestely/Versuri: George Popovici


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger