FUEGO o celebrează pe MARIOARA MURĂRESCU, sâmbătă, 14 iunie, la FAVORIT TV!

FUEGO o celebrează pe MARIOARA MURĂRESCU,
 sâmbătă, 14  iunie, la FAVORIT TV!


Şi sâmbăta aceasta, emisiunea "FAMILIA FAVORIT" vine ca o gură de aer proaspăt, cu discuţii captivante, cu imagini şi figuri memorabile, invitaţi ce încing ritmurile şi muzica de suflet. Toate ingredientele pentru ceea ce numim decenţa în televiziune.


Tonic, mereu pus pe glume, curios şi bine documentat, Fuego ne arată, în fiecare săptămână, o altfel de Românie. Una cu artişti adevăraţi, una în care ne amintim de cei ce au făcut performanţă, încurajăm talentul şi descoperim valorile neamului nostru.

Împreună cu Valentina Herţa, de mai bine de şase ani, simplu şi modest, formulează bunul simţ, iar cei ce le calcă pragul se simt adevăraţi interpreţi. Poate şi de asta, publicul le e alături, atât din România, cât şi din Republica Moldova ori diaspora.  


Sâmbătă, începând cu ora 20.00, show-ul va fi spectaculos. Alături de Fuego, care va  interpreta câteva dintre şlagărele sale, printre care se numără "NUMAI TU" şi "CARNAVAL", va veni o familie de artişti, cu ştate vechi în muzica românească. 


El, fost membru al unei trupe de succes din anii 2000, "NO COMMENT", ea, câştigătoare la Mamaia şi nume important al muzicii uşoare - Carmen şi Răzvan Trandafir. Împreună vor vorbi despre familie, proiecte, muzică, dar şi despre cât de important este să cânţi cu sufletul.



Cu suflet va cânta şi interpreta de folclor, Gheorghiţa Nicolae, cea care a preluat actualmente ştafeta "TEZAURULUI FOLCLORIC", ducând mai departe cea mai longevivă emisiune din peisajul românesc. Alături de ea, Paul Surugiu, îşi va aminti şi va depăna amintiri, în rubrica "AU FOST ŞI VOR MAI FI", despre Marioara Murărescu. 


Cea care a construit fiecărui individ, o cultură în ceea ce privește folclorul, prin emisiunea realizată cu profesionalism, mai bine de 30 de ani. Probabil că fără inițiativele sale, fără conștiinciozitatea și dăruirea puse de-a lungul timpului în slujba cântului popular și a televiziunii, astăzi am fi fost mai săraci. Mai văduviți de cunoștințele despre tradițiile noastre, mai văduviți de un profesionist în televiziune, mai văduviți de muzica populară.

Prin Marioara Murărescu, folclorul a ajuns la public. Cu ajutorul său și al echipei sale, interpreții s-au făcut remarcați, transformând duminicile în sărbători unice, determinându-i pe cei din fața televizorului, cu mic cu mare, să împărtășească simbolurile României. Prin ea, folclorul și-a împărtășit tezaurul!


În platou, alături de cei amintiţi, vor mai poposi: George Rotaru, în formă de zile mari, venit tocmai din America, Rodica Elena Lupu, cu al său minut de poezie, având acum în centrul rubricii pe Lucian Blaga, Maria Stoianov din Chişinău, care va veni cu două surprize, două interprete de excepţie.



Urmăriţi, aşadar, sâmbătă, 14 iunie, începând cu ora 20.00, "FAMILIA FAVORIT", numai pe FAVORIT TV!

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger