VIDEO/FUEGO şi invitaţii săi, ne încântă cu o nouă ediţie memorabilă, la "Familia Favorit"!, Favorit TV, 14 iunie 2014

VIDEO/FUEGO şi invitaţii săi, 
ne încântă cu o nouă ediţie memorabilă, 
la "Familia Favorit"!, 
Favorit TV, 14 iunie 2014


Fuego - moderator împreună cu Valentina Herţa - producător, ne-au încântat și sâmbăta aceasta cu o nouă ediţie memorabilă a emisiunii “Familia Favorit”, care a adus în faţa telespectatorilor nume cunoscute ale muzicii, invitaţi din România şi Basarabia, imagini şi figuri marcante, invitaţi ce încing ritmurile şi muzică de suflet, toate ingredientele pentru ceea ce numim decenţa în televiziune.

Carmen şi Răzvan Trandafir, Maria Stoianov împreună cu două interprete de excepţie din Chişinău, Gheorghiţa Nicolae, George Rotaru şi Fuego, au cântat şi au făcut ca show-ul de sâmbătă seara să fie unul spectaculos, plin de veselie și voie bună.




Tonic, mereu pus pe glume, dar şi bine documentat, Fuego ne arată, în fiecare ediţie, o altfel de Românie. Una cu artişti adevăraţi, una în care ne amintim de cei ce au făcut performanţă, încurajăm talentul şi descoperim valorile neamului nostru.

În această ediţie, FUEGO a celebrat memoria Marioarei Murărescu, alături de Gheorghiţa Nicolae, cea care a preluat actualmente ştafeta "TEZAURULUI FOLCLORIC", ducând mai departe cea mai longevivă emisiune din peisajul românesc. Împreună, şi-au amintit şi au depănat amintiri, în rubrica "AU FOST ŞI VOR MAI FI", despre Marioara Murărescu - cea care a construit fiecărui individ, o cultură în ceea ce privește folclorul, prin emisiunea realizată cu profesionalism, mai bine de 30 de ani. Probabil că fără inițiativele sale, fără conștiinciozitatea și dăruirea puse de-a lungul timpului în slujba cântului popular și a televiziunii, astăzi am fi fost mai săraci. Mai văduviți de cunoștințele despre tradițiile noastre, mai văduviți de un profesionist în televiziune, mai văduviți de muzica populară.


Prin Marioara Murărescu, folclorul a ajuns la public. Cu ajutorul său și al echipei sale, interpreții s-au făcut remarcați, transformând duminicile în sărbători unice, determinându-i pe cei din fața televizorului, cu mic cu mare, să împărtășească simbolurile României. Prin ea, folclorul și-a împărtășit tezaurul!

Marioara Murărescu, a fost un simplu om, care a simţit iubire de cântec şi de vatra folclorică, şi care, ca un privilegiu, dar şi cu o imensă responsabilitate, a binecuvântat o sugestivă parabolă a tezaurului românesc.
Ne părăsesc oameni care vin din creaţia populară, care-au trăit-o intens şi cu pasiune, şi căreia, prin propriul destin, îi aparţin.
Acest mare profesionist, ne-a dăruit destul cât să citim, să ascultăm şi să cântăm în toată viaţa... Şi pentru asta şi mult mai mult îi mulţumim!
Se încheie o pagină a "Tezaurului folcloric". Mulţumim Marioarei Murărescu, o mare profesionistă care a dat aripi folclorului românesc!



Vă invităm să urmăriţi momentele muzicale oferite de Fuego și invitații săi, în această emisiune, o ediţie care a încântat publicului cu un spectacol atractiv!

Fuego - "Scrisoare de bun rămas"
Muzica: Alexandru Malschi & Paul Surugiu (Fuego)/Versuri: George Ţărnea


Fuego - "Carnaval"
Muzica: Y. Raiburg/Versuri: C. Aldea Vlad


Fuego - "Numai tu"
Muzica: A. Dedic/Versuri: S. Ghimpu


Maria Stoianov - "Unire fraţi, unire"
Muzica/Versuri: Maria Stoianov


Carmen & Răzvan Trandafir - "Să crezi în destin"
Compozitor: Mihai Alexandru


Postat de:
Fan Club Fuego Romania
15 iunie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger