VIDEO/FUEGO şi invitaţii săi, într-o nouă ediţie de colecție a emisiunii "Familia Favorit"!, Favorit TV, 21 iunie 2014

VIDEO/FUEGO şi invitaţii săi, într-o nouă ediţie 
de colecție a emisiunii "Familia Favorit"!, 
Favorit TV, 21 iunie 2014


În fiecare  sâmbătă, buna dispoziție revine în casele românilor, cu un show în care muzica este armonios împletită cu discuțiile captivante, invitații de marcă cu atmosfera debordantă, o emisiune  care promovează valorile acestei ţări, tradiţiile populare, arătându-ne o Românie frumoasă, în care oamenii fac performanţă, au ceva concret de spus şi demonstrat.


“FAMILIA FAVORIT”, spectacolul oamenilor de suflet, moderată de îndrăgitul artist Fuego, a adus în fața telespectatorilor, timp de două ore, valori, dar şi motive pentru a ne mândri că suntem şi ne numim români, că avem o limbă atât de frumoasă şi o cultură ce merită reamintită, de la cei ce nu mai sunt, la cei ce au fost pe nedrept uitaţi, până la cei în voga sau la cei ce vor prelua ştafeta.


Săptămâna aceasta, pragul emisiunii a fost pășit de personalităţi marcante ale muzicii românești, invitaţi din România şi Basarabia: Mihai Constantinescu - pentru prima dată în această emisiune, a povestit, împreună cu Fuego, despre începuturile sale, despre colaborarile remarcabile, interpretând piese realizate în exclusivitate pentru acest moment, Viorela Filip, Ştefania Rareş şi Aneta Stan, iar de la Chişinău, Maria Stoianov şi eleva sa, Doiniţa Sârbu.


În această ediţie, la rubrica “AU FOST ŞI VOR MAI FI” , FUEGO a celebrat memoria marelui om de televiziune, formator, făuritor de staruri, profesionist şi om special, Titus Munteanu, aducându-i un omagiu de cinste maestrului  ce a trecut în nefiinţă, prea devreme, anul trecut, în decembrie. 


Titus Munteanu - între ieri şi azi, un fenomen al televiziunii româneşti, realizator de excepţie în Televiziunea Română, cu o existenţa întreagă închinată formulării unui ideal - divertismentul. Pentru Titus Munteanu, televiziunea a însemnat totul. El a slujit-o şi aceasta i-a acordat nemurirea în timp.


Vă invităm să urmăriţi momentele muzicale oferite de Fuego în această emisiune, un adevărat spectacol transmis de Favorit TV.

Fuego - "Iubirea mea veche" (Muzica/Versuri: Maria Stoianov)


Fuego - "Ce înseamnă fericirea, oare?" (Muzica/Versuri: Maria Stoianov)


Fuego - "Imnul neamului" (Muzica: Ilie Gorincioi/Versuri: Grigore Vieru)


Postat de:
Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger