VIDEO/FUEGO - invitat surpriză în ediţia de colecţie "Andra - Idol la Măruţă", Pro TV, 20 iunie 2014

La mulți ani de cântec, Andra! 
Fuego - invitat surpriză în ediţia de colecţie 
"Andra - Idol la Măruţă", Pro TV, 20 iunie 2014


În după-amiaza zilei de vineri, 20 iunie 2014, la “Idoli la Măruță”, Pro TV, Paul Surugiu - Fuego a fost unul dintre invitaţii surpriză al lui Cătălin Măruţă pentru a celebra, alături de câteva din cele mai importante figuri ale muzicii româneşti, 14 ani de carieră artistică ai colegei sale de scenă, Andra.

În mai multe interviuri acordate unor publicaţii locale şi, în exclusivitate, chiar zilele trecute, publicaţiei de prestigiu ziarul "Ring", artistul declara: “Andra, buna mea prietenă, încă din adolescenţă, este o artistă specială, un talent cu totul şi cu totul aparte,  o voce deosebită şi un om spectaculos. Ne ştim încă de pe vremea când amândoi cântam în Ardeal, eu fiind din Turda, ea, din Câmpia Turzii." 
"Am crescut împreună pe malul Arieşului, în Turda ce respira istoria frământata de vremi a Ardealului fără margini, gândindu-ne că muzica va pune luminii zăvor, că viaţa noastră va fi închinată cântului. Anii au trecut și Andra a ajuns una dintre cele mai iubite și apreciate voci feminine din România, dând dovadă de profesionalism și seriozitate, atât în plan artistic cât și personal."


Cu acest prilej, în semn de preţuire, dar şi ca o dovadă că nu și-a uitat prietenii și colegii, Fuego i-a urat mulți ani de cântec, sănătate şi iubire din partea publicului: "Andra este artista care știe să cânte orice gen de muzică și eu mă bucur atunci când cineva vrea să o provoace. Important e că astăzi este fericită, împlinită, că-n urma ei lasă atâtea melodii frumoase care vor face istorie și pe care le va transmite mai departe.
Te felicit și-ți spun „La mulți ani!” pentru cei 14 ani de activitate. Să fii sănătoasă, fericită și iubită de întreaga Românie!” 

Vă invităm să urmăriți imaginile acestui moment, difuzate de Pro TV, în ediția de colecție "Idoli la Măruță" din 20 iunie 2014:


Postat de:
Fan Club Fuego Romania
20 iunie 2014
Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
21 iunie 2014 la 10:21

Anca Barlad .buna PAUL i-mi plac pozele sant faine.

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger