FUEGO a devenit membru de onoare al ACADEMIEI ROMANO-AMERICANE, Ziarul "Libertatea", 18 iunie 2014

FUEGO a devenit membru de onoare 
al ACADEMIEI ROMANO-AMERICANE, 
Ziarul "Libertatea", 18 iunie 2014


Sâmbătă de sâmbata, show-ul “FAMILIA FAVORIT tinde să aducă un strop de bună dispoziţie în casele românilor. Împletind muzica cu discuţiile relaxate, invitaţii de marcă cu atmosfera debordantă, emisiunea promovează valorile acestei ţări, tradiţiile populare şi ne arată o Românie frumoasă, în care oamenii fac performanţă, au ceva concret de spus şi demonstrat.

“FAMILIA FAVORIT”, spectacolul oamenilor de suflet, prezintă, în două ore moderate de îndrăgitul artist Fuego, valori, dar şi motive pentru a ne mândri că suntem şi ne numim români, ca avem o limbă atât de frumoasă şi o cultură ce merită reamintită, de la cei ce nu mai sunt, la cei ce au fost pe nedrept uitaţi, până la cei în voga sau la cei ce vor prelua ştafeta.

Săptămâna aceasta, platoul va fi invadat de muzică specială şi personalităţi marcante ale zonei artistice. Astfel, Mihai Constantinescu va veni pentru prima dată şi va povesti împreună cu Fuego despre începuturile sale, despre colaborarile remarcabile, interpretând piese realizate în exclusivitate pentru emisiunea de sâmbătă seară, de la ora 20.00, la FAVORIT TV .


Alături de Mihai, Viorela Filip va interpreta două dintre cele mai sensibile piese ale sale, vorbind despre profesia de dascăl, despre studiile muzicale cât şi despre condiţia artistului român.

Totodată, în emisiunea de sâmbăta Fuego va fi surprins. În calitatea sa de moderator, nu a mai fost atât de onorat şi emoţionat, neştiind de ceea ce se întamplă la el în emisiune. Artistul va fi denumit membru de onoare al ACADEMIEI ROMANO-AMERICANE, academie de arte şi ştiinţă, fiind, în prealabil, nominalizat de către trei membri academicieni.

Diploma îi va fi înmânată de preşedintele Ruxandra Vidu, ce a mărturisit că Fuego este unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai României în lume, pe plan artistic. De ce? Pentru că toţi românii îl păstrează în suflet când sunt departe, îi ascultă cântecele şi versurile, iar el luptă pentru menţinerea spiritului patriotic.

Ştefania Rareş şi Aneta Stan se vor ocupa cu jocul şi voia bună în prima fază, cântând piese populare ce nu au cum să te facă să stai pe scaun, schimbând ulterior, în premieră, registrul. Cele două artiste, monumente ale folclorului popular, vor interpreta vechile romanţe româneşti, în alte ţinute şi cu altă stare.

De la Chişinău, Maria Stoianov şi eleva sa, Doiniţa Sârbu vor împlini peisajul, ce capătă consistenţă şi prin piesele interpretate de Fuego în emisiune, şlagăre cunoscute ale carierei sale, ce a ajuns în prezent la 21 de ani de cântec pe scena românească.

Rubrica săptămânală în care rememorăm numele importante ale culturii româneşti, cei ce au formulat o părticică din România mare şi complexă de astăzi şi cărora le datorăm preţuirea supremă - “AU FOST ŞI VOR MAI FI”, îl va avea astăzi, în prim plan, pe marele om de televiziune, formator, făuritor de staruri, profesionist şi om special, Titus Munteanu.

Împreună cu Mihai Constantinescu, ce a fost lansat de Titus Munteanu, Fuego îi va aduce un omagiu de cinste maestrului  ce a trecut în nefiinţă, prea devreme, anul trecut, în decembrie.  Titus Munteanu - între ieri şi azi, un fenomen al televiziunii româneşti, realizator de excepţie în Televiziunea Română, cu o existenţa întreagă închinată formulării unui ideal - divertismentul.

Zeci de ani de interactivitate a zămislit, de producţie, de formulare a varietăţilor, prin numeroase show-uri de excepţie: “Realităţi ilustrate”, “Un trio formidabil”, “Astă seară ne distrăm în familie” , “Şcoala vedetelor”, “Careul cu cinci aşi”, “O dată-n viaţă”, “Televiziunea copiilor”, “8 într-o barcă”, “Duelul vedetelor”.

Pentru Titus Munteanu, televiziunea a însemnat totul. El a slujit-o şi aceasta i-a acordat nemurirea în timp. Şi tot timpul, precum şi profesionalismul său aparte, au făcut să fie unul dintre pionii ce au contribuit la evoluţia televiziunii actuale româneşti, lănsând nume importante ale scenei româneşti, de la Corina Chiriac, la Angela Similea, Loredana Groza, Călin Goia, Dana Mlădin, Mălina Olinescu.

Urmăriţi-l, aşadar, pe FUEGO, într-o ediţie de excepţie a emisiunii “FAMILIA FAVORIT”, sâmbătă, de la ora 20.00, numai pe FAVORIT TV!

Dar înainte de aceasta, artistul mai poate fi urmărit, joi dimineaţă, 19 iunie 2014, într-un matinal spumos şi spectaculos, ca invitat principal, la ETNO TV, începând cu ora 09.00 până la ora 12.00, unde va povesti despre cariera şi proiectele sale şi unde va cânta cele mai frumoase şi iubite cântece ale repertoriului său!

Sursa: Ziarul "Libertatea"
18 iunie 2014

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
18 iunie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger