FUEGO - Surprize, amintiri, muzică de calitate şi premiere la “FAMILIA FAVORIT”, sâmbătă, de la ora 20.00, pe FAVORIT TV!

FUEGO - Surprize, amintiri, muzică de calitate 
şi premiere la “FAMILIA FAVORIT”, 
sâmbătă, de la ora 20.00, pe FAVORIT TV!



Sâmbătă de sâmbătă, Fuego, împreună cu Valentina Herţa şi echipa emisiunii “FAMILIA FAVORIT”, îşi doresc să vă ofere calitate, emisiuni pe care să le urmăriţi fără a fi nevoiţi să schimbaţi postul, în care să aveţi parte de amintiri de neuitat, invitaţi speciali, muzică deosebită.


În această săptămână, în platou, alături de Paul Surugiu, se vor afla Oana Sârbu, Adrian Romcescu, Maria Dragomiroiu şi grupul “DISTINTO”. Lor li se vor alătura ansamblul “Moinesteanca”, în cadrul rubricii “ROMÂNIA DIN INIMA TA”, interpreta de muzică populară, Oana Creţu precum şi Anatol Marzenco, o voce de excepţie din Republica Moldova.



În cadrul rubricii “AU FOST ŞI VOR MAI FI”, Mădălina Manole va cânta din nou. Din imagini, amintindu-ne de cele mai frumoase refrene din cariera sa.  Căci Mădălina Manole a fost un star. O generaţie întreagă a iubit-o, regăsindu-se în muzica ei, în timbrul fără aseamăn, în inocenţa şi puterea afişate, în personalitatea sa completă şi complexă.


Braţ la braţ cu Şerban Georgescu, şi ulterior pe cont propriu, Mădălina s-a plasat în rândul vedetelor incontestabile ale peisajului românesc, având săli pline în anii 90, admiratori fanatici, succese după succese şi, poate cel mai important, numeroase piese memorabile. Iar memoria sa, imortalizată în imagini, ori în sunet, va fi preţuită veşnic prin melodiile-i de aur, iubite şi fredonate încă de o ţară întreagă.



“Săptămâna aceasta, dragii mei, sâmbătă, de la ora 20.00, Oana Sârbu îmi va povesti despre experienţa din “LICEENI”, despre bucuriile şi dezamăgirile ei din ultima perioadă. Împreună cu Maria Dragomiroiu, ne vom aminti, din imagini, cântece şi poveşti de Madalina Manole, iar Adrian Romcescu şi “Distinto” vor veni cu o mulţime de surprize muzicale. Anatol Marzenco ne va uimi cu vocea sa, iar grupul de dansuri populare ne va demonstra că evoluţia României stă în generaţia următoare.” (FUEGO)



Urmăriţi, aşadar, Favorit TV, sâmbătă seara, începând cu ora 20.00!

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
5 iunie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger