FUEGO invitat la spectacolul de caritate "Balul Cenușăresei", Teatrul de Vară din Chișinău, Republica Moldova, 25 mai 2014

FUEGO invitat la spectacolul de caritate
"Balul Cenușăresei", Teatrul de Vară din 
Chișinău, Republica Moldova, 25 mai 2014


Duminică, 25 mai 2014, Centrul de Ajutorare a Persoanelor Aflate în Dificultate -"Sandra" a organizat acţiunea de caritate "Balul Cenuşăresei", în incinta Teatrului de Vară din Chişinău, Republica Moldova. 

FUEGO, a fost unul dintre invitaţii speciali, alături de: Yan Raiburg, Adriana Ochişanu, Lenuţa Gheorghiţa, Riku Vodă, Valentina Palancică.



Dragostea față de public i-a hrănit cântecul. Tot ce a făcut de-a lungul timpului a fost pentru publicul său. S-a născut să cânte, iar corzile sufletului nu-i sunt altceva decât prelungirea firească a celor vocale.


În ochi îi licăresc lacrimi de fiecare dată când vorbeşte despre Basarabia, pentru că acolo, în mijlocul publicul cald, sensibil şi sincer, de la Chişinău, Fuego se simte acasă. 






„Soarta mesajului meu, a demersului meu artistic, se datorează şi colaborării cu poetul basarabean român - GRIGORE VIERU.  El a fost liantul. Este copleşitor şi, în acelaşi timp, onorant să fii în mijlocul a mii de oameni care te aclamă şi te aplaudă minute în şir, îţi cunosc repertoriul, vibrează împreună cu tine. Au un cult pentru artişti şi pentru spectacol. E o bucurie să le vindeci rănile prin cânt.” (Paul Surugiu - Fuego)




Prezentatorii acestui eveniment au fost: Vlad Codreanu & Diana Josu Branişte 


Postat de:
Fan Club Fuego Romania
24 iunie 2014 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger