Povestea merge mai departe... Fuego's blog, 31 mai 2013


Dragi prieteni, 

Stiu ca multi dintre voi asteapta un raspuns cu privire la videoclipurile postate pe contul nostru de Youtube. 

Da, dupa cum bine ati putut observa, atat contul blogului nostru, cat si cel al celuilalt Fan Club Fuego (A nu se interpreta ca imi permit sa vorbesc in numele administratorilor de acolo; doar consider ca trebuie sa fim fair-play si sa recunoastem ceea ce oricum este vizibil de catre oricine acceseaza Youtube-ul, dat fiind faptul ca situatia e similara!), dar si alte canale au avut de suferit ca urmare a mintilor bolnave, setate sa faca rau, sa distruga tot ce suflete frumoase, iubitoare de arta, de muzica buna, au reusit sa construiasca prin munca sustinuta de-a lungul anilor precedenti. 

Putini realizeaza ce presupune o astfel de activitate de la A la Z, putini reusesc sa-si dea seama de complexitatea ei si, mai ales, cat timp presupune. Pentru ca nu vorbim doar despre a incarca niste materiale pe un site sau de a le prelua de la altii, ca sa vi le oferim voua, asa cum unii fac cu atata usurinta, asumandu-si merite ce nu le apartin. Este vorba de mult mai mult. 

De ambele parti, sunt convinsa, aceasta munca temeinica a fost facuta cu multa daruire, de la suflete, pentru suflete, de la noi catre voi si mai ales, in semn de apreciere pentru tot ceea ce inseamna Paul Surugiu - Fuego, omul si artistul pentru care am pornit impreuna pe acest drum. 

Daca unii, personaje "binevoitoare", asa au considerat de cuviinta sa actioneze impotriva noastra, asta e situatia. Nivelul la care am ajuns, atat noi - Fuego's Blog, cat si Fan Club Fuego, ne permite sa ne pastram demnitatea si sa mergem inainte cu fruntea sus.
Este doar un mic obstacol in povestea noastra, dar pe care, cu siguranta, il vom depasi impreuna pentru un scop nobil: promovarea activitatii artistice a lui Fuego, la fel ca si pana acum. 

Ne-au vrut invinsi, dar de data asta nu le-a iesit.
Cu siguranta vor continua, de fapt pe noi nici nu cred ca ne-ar mai putea surprinde ceva. Valoarea intotdeauna a deranjat si diferenta si-a spus mereu cuvantul, deci e oarecum normal sa se doreasca inlaturarea noastra. 

Probabil ca si ceea ce v-am oferit pe pagina noastra de Facebook, in aceasta seara, materialele cu Fuego, in curand nu vor mai fi pe Youtube. Deci nu va speriati in cazul in care va va "intampina" acelasi mesaj "calduros" care apare cand incercati sa vizualizati ceva de pe conturile noastre vechi.
Insa noi stim sigur ca pentru Fuego si pentru voi, admiratorii care ii sunteti si ne sunteti alaturi, merita si trebuie sa continuam ceea ce am inceput. Ne ridicam si zburam, zburam mai sus... si suntem pregatiti sa dam piept cu urmatoarea "provocare", indiferent de ce natura va fi ea... Aripile noastre nu pot fi atacate asa usor cum poate unora li se pare. Inaintam la brat cu speranta si incredere in povestea noastra.
Si-atat timp cat Paul Surugiu - Fuego ne va fi alaturi, 

POVESTEA CHIAR VA MERGE MAI DEPARTE! 

Va multumesc celor care ne insotiti zborul spre inalt! 

Impreuna, noi de aici - Fuego's Blog si cei de alaturi - Fan Club Fuego, vom reusi sa conturam universul nostru propriu, in care muzica, doar muzica interpretata de Fuegova fi stapana! 

Articol semnat de: FUEGO’S BLOG 


Publicat de: Fan Club Fuego Romania

Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Ana Maria
4 iunie 2013 la 23:45

Intotdeauna exista persoane "binevoitoare", ce reusesc sa distruga, intr-o clipa, ceea ce altii au cladit in ani. Insa important este sa ai puterea mereu sa o iei de la inceput, pentru ca de cei rai se ocupa Cel de Sus. Bucuria lor va fi de scurta durata, in schimb, cei buni vor avea mereu satisfactia ca s-au ridicat din propria cenusa ... Si cum tot raul este spre bine, intamplarile din ultimele zile nu au facut altceva decat sa-i uneasca si mai mult pe fanii lui Fuego, in ciuda unora care au crezut ca ii vor dezbina definitiv. Si nici nu s-ar fi putut altfel, tinand cont ca toti cei care il apreciaza pe acest artist minunat, ii vor fi mereu alaturi, atat lui cat si celor care se ocupa de promovarea activitatii sale pe site-urile de socializare! Fanii lui Fuego sunt ca o familie numeroasa, imprastiata peste tot in lume, o familie care nu poate fi dezbinata niciodata, pentru ca nu poti dezbina ceea ce FUEGO a unit prin muzica sa: sufletele frumoase!

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger