FUEGO - simplu, un artist! - sâmbătă, ediţie specială dedicată lui, pe Favorit TV


Artistul e pecetluit pe veci cu însemnătatea vocaţiei sale. Indiferent de momentele în care cunoaşte culmile succesului, ori alege să devină o prezenţă discretă, apărând doar în mediile în care îi este evidenţiat talentul, menirea este cea care dictează parcursul, care construieşte şi dărâmă, care aşează, pas cu pas, prin muncă şi ambiţie, ceea ce ulterior poţi numi simplu - un renume.

Paul Surugiu a clădit în timp un renume, în cei aproape 15 ani de activitate, fiind un destin amplu ce-a zămislit, prin talentul primit, prin munca susţinută de determinare şi echilibru, o carieră solidă, durabilă şi un profil unic, care-i conferă credibilitate şi devotament din partea publicului său.


Iar în ceas aniversar al carierei, emisiunea pe care o moderează în fiecare sâmbătă la Favorit TV, “Familia Favorit”, va prezenta o ediţie specială, produsă de Valentina Herţa, pe 15  iunie a.c., începând cu ora 21.00, în care îl puteţi revedea pe artist de la începutul carierei sale până în prezent, trecând prin cele mai semnificative momente, aducând în prim plan oamenii şi tipologiile ce i-au modelat personalitatea, prezentând întreaga colecţie de premii şi distincţii.

De asemenea, imagini de colecţie vor vedea lumina difuzării, imagini din perioada de început, precum şi fotografii şi amintiri din activitatea celui ce simte nota, transmiţând strălucirea prin vocea sa. Sincer şi retras, echilibrat şi decent, Fuego îşi continuă parcursul realizând proiecte ambiţioase atât în România, cât şi în Republica Moldova, acolo unde a clădit o poveste frumoasă, unind prin simţire, cele două spaţii istorice.


Evoluând, Paul Surugiu nu concepe universul fără portative, conştientizându-şi astfel misiunea, cea de a împlini şi configura personalităţi, de a aduna şi alina sufletul, de a făuri arta muzicii, prin glasu-i duios ce ascunde-n el melisme şi căldură, pasiune, onestitate şi trăire.

“Muzica, notele, ritmul pianului, acordurile calde îmi creionează existenţa, iar fiecare piesă compusă, interpretată de mine, are în spate o poveste frumoasă, transformată în vibraţii ale inimii pe înţelesul tuturor.

Fiind una dintre minuni şi limbaj al sufletului, muzica e felul meu de a mă exprima, de a simţi că menirea-mi sortită are o finalitate dragă mie. Căci muzica, doar muzica, e timp sonor, rugă visată, pictură a orbilor şi poate, cea mai frumoasă formă de magie..."
(Paul Surugiu - Fuego)

Urmăriţi aşadar, sâmbătă, 15 iunie a.c., de la ora 21.00, pe Favorit TV, o emiune în care veţi putea descoperi parcursul celui ce astăzi se poate prezenta singur, simplu, fără menajamente, ca fiind FUEGO-UN ARTIST!


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger