FUEGO şi publicul său - tandem între cântece şi destine

 

În domeniul artei, la rang de virtute este aşezat cel care beneficiază de scopul acesteia. Există artişti ce conştientizează acest fapt, ajungând să stabilească o relaţie de interdependenţă cu publicul ce contribuie la evoluţia lor.

Unul dintre aceştia este Paul Surugiu - Fuego. Pentru el, admiratorii reprezintă, fară dubii şi aprecieri absurde, fără falsitate şi roluri interpretate, totul. Sursa de inspiraţie continuă, motiv plauzibil pentru a realiza proiecte noi şi pentru a continua drumul sinuos pe care l-a parcurs, publicul lui Fuego se poate considera ca fiind unul răsfăţat şi apreciat deopotrivă de cel pentru care gândurile lor devin receptive la muzica de calitate.

Paul Surugiu îşi respectă admiratorii. A demonstrat în nenumarate rânduri că se simte împlinit pentru această apropiere, afirmând că doar prietenia sinceră a celor care îi apreciază activitatea stă la baza evoluţiei sale armonioase.
 


Astfel, pe parcursul verii, din respect şi admiraţie împărtăşită pentru fanii săi, artistul le pregăteşte acestora noi surprize.

Emisiunea “Fuego şi prietenii” de pe Favorit TV va intra în vacanţă de la începutul lunii iunie, până pe 8 august, când va reveni, în mod spectaculos, cu o nouă prezentare şi un format diferit de cel tradiţional, păstrând linia decentă şi calitativă ce a consacrat-o.

Dar până atunci, producătorul show-ului, Valentina Herţa, vă pregateşte, în următoarele două săptămâni, ediţii speciale cu momente de colecţie din cadrul emisiunii, imagini cu interpreţii ce au construit, de-a lungul vremii, tabloul complet al artei româneşti ce a trecut prin platoul “Familia Favorit”, precum şi momente cu artistul îndrăgit, Fuego.

De asemenea, tot pentru admiratorii săi, Fuego va fi prezent, în perioada 2 - 4 august, la întâlnirea de suflet pe care o va avea cu aceştia, în cadrul manifestării cultural-artistice “UN CÂNTEC, UN DESTIN - FUEGO”, organizată de Casa de discuri “EUROMUSIC CLUJ-NAPOCA” împreună cu ASOCIAŢIA CULTURALĂ “REGAL D’ART”.


Evenimentul este conceput şi dedicat fanilor şi tuturor celor ce iubesc, urmăresc şi apreciază activitatea artistului Paul Ciprian Surugiu - Fuego, dovedind astfel că sunt apropiaţi ai celui ce este “o  lacrimă de cântec” în tabloul muzicii româneşti.

“Găsesc în fiecare moment câte o bucurie, câte un motiv pentru a merge efectiv mai departe, într-un spaţiu haotic, în care spiritul e perimat, iar arta ocupă un loc din ce în ce mai îndepărtat.

Cu ajutorul vostru, al admiratorilor mei, şi pentru voi efectiv, mă străduiesc să mă menţin aşa cum mă perceţi voi şi să fiu cu fiecare reprezentaţie şi proiect, mai bun, mai performant.
Astfel, în curând, voi lansa o piesă deosebită, care promite că va deveni şlagăr şi care beneficiază de un sound nou, diferit de ceea ce am interpretat până în prezent.

O piesa fresh, pe aceeaşi linie ca tematică, o piesă de dragoste, energică, cu accente pop-rock, compusa de Eugenia Carabut Andrieş. Piesa va beneficia şi de un videoclip şi vă promit că acesta va fi unul special, pe măsura cântecului.


La fine de vară, vă pregătesc două materiale discografice în premieră. Unul dintre ele, împreună cu maestrul Jolt Kerestely, un album de autor, iar celălalt cu Fraţii Advahov din Chişinău, de muzică populară, care va promova valorile autentice româneşti.

Totodată, atunci voi reveni şi la prima mea dragoste, actoria, pe scena Teatrului “Alexandru Davila” din Piteşti, cu un spectacol în premieră pentru România, într-o viziune nouă, cu o echipă de profesionişti şi un mesaj nobil, în sala mică “Liviu Ciulei”, pentru a celebra una dintre cele mai sublime forme de artă, ce zi de zi, poate dărui, poate interpreta şi modela percepţii.

Vă mulţumesc aşadar pentru susţinere şi pentru gândurile voastre pozitive.”

(Paul Ciprian Surugiu - Fuego)


Publicat de: Fan Club Fuego Romania 

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger