“Petrecere românească” cu FUEGO, sâmbătă, 29 iunie 2013, pe TVH

 

Romanii au toate caracteristicile din lume şi pot fi, în acelaşi timp, şi iubiţi şi contestaţi pentru asta. În schimb, printre activităţile pe care le realizează, cel mai profesionist este aceea de a petrece.

Iar atunci când alături de o companie plăcută adaugi şi o muzică bună, petrecerea devine autentică, reuşind să transmită o stare de linişte, de împlinire, de fericire.

Pe asta au mizat cei de la TVH, fostul TVH2O, fostul TVRM, atunci când au demarat proiectul de televiziune “Petrecere românească”, un format tip concurs, ce pune pe treapta principală muzica românească într-o competiţie în care arta are întotdeauna de câştigat.


Astfel, sâmbătă, în zi sfântă de mare praznic împărătesc “Sfinţii Petru şi Pavel”, 29 iunie a.c., începând cu ora 20.00,  în cadrul emisiunii, în calitate de invitat special, va fi prezent Fuego, care va contura, în stilu-i caracteristic, atmosfera, transformând emisiunea într-o adevărată sărbătoare.


Atât refrene îndrăgite de muzică uşoară, cât şi cele mai frumoase creaţii de muzică populară vor face ca ziua de sâmbătă să răsune pe muzica lui Fuego, tocmai de ziua lui, căci artistul îşi sărbătoreşte, pe 29 iunie, ziua de nume.


Urmăriţi sâmbătă, de la ora 20.00, emisiunea “Petrecere românească” pentru a vă bucura de muzica lui Fuego, de valorile româneşti regăsite în cântecele acestuia şi pentru a petrece în felul care ne defineşte şi care a născut sintagma “ca românul, ca românul, nu e pe lume niciunul”.




Publicat de: Fan Club Fuego Romania 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger