FUEGO încheie stagiunea teatrului „Al. Davila” din Piteşti cu spectacolul „O lacrimă de cântec”, joi, 20 iunie 2013


La finalul celor nouă luni de activitate în care a oferit publicului o varietate de evenimente speciale de înaltă calitate artistică, teatrul „Al. Davila” îşi încheie stagiunea cu spectacolul „O lacrimă de cântec”, semnat Fuego, intitulat la fel ca cel mai recent material discografic, un album dublu CD, lansat în cadrul turneului naţional de primăvară, desfăşurat în luna martie a.c.

Performanţa nu lipseşte niciodată atunci când pe scena teatrului „Al. Davila” apare Fuego, asta pentru că arta lui mizează pe valoare, conţinut şi substanţă, pe efectul emoţional asupra spectatorului. Succesul acestor "creaţii" a fost probat de-a lungul anilor prin numeroasele reprezentaţii, avantajul şi "raritatea" acestora regăsindu-se printr-un cumul de elemente ce compun aceste spectacole, mesajul iubirii fiind de departe cel mai prezent, cel mai reliefat şi exploatat artistic.

Şi de această dată i s-au alăturat colegii săi din teatru, iar atmosfera a fost una festivă, spectacolul dovedindu-se a fi o creaţie colectivă, de aproape două ore, unic prin faptul că adună mai multe genuri spectaculare: dans standard sau modern, teatru de cuvânt - completat prin momentele umoristice şi, nu în ultimul rând, muzica. 



Într-o adevărată demonstraţie de frumos şi originalitate, acest „fermecător al contemporaneităţii noastre” nu se dezminte, şi chiar dacă pentru el Piteştiul înseamnă „acasă”, familia lui de prieteni şi oameni de suflet, casa celor mai frumoase amintiri, el nu-şi dezamăgeşte niciodată spectatorii şi o demonstrează permanent prin ţinutele impecabile şi repertoriul ales, în care nu lipsesc piese noi, care fac să vibreze sala în acordurile pianului mânuit cu atâta măiestrie de compozitorul Vicenţiu Perniu. 


Ineditul reprezentaţiei de joi, 20 iunie 2013, a fost mesajul de veselie din finalul ei, transmis prin interpretările cântecelor populare, care i-a îndemnat pe câţiva din admiratorii săi să încingă o horă.

Despre co­laborarea cu tea­trul piteş­tean, Paul Su­ru­giu scria pe site-ul personal: „De la absolvirea facultăţii, sunt anga­jatul Teatrului Alexandru Davila, din Piteşti, o instituţie care, indife­rent de obsta­co­le, de crize, de de­şertăciune sau de absolut, mi-a creat cadrul să merg mai departe, purtându-mi cu credinţă, demnitate şi umilinţă crezul, înţelegînd astfel că arta e făcută pentru cei care se simt ne­împliniţi fără ea“. 

Complicitatea dintre artist şi publicul piteştean, simbolizată prin ropotul aplauzelor şi garanţia unei săli care se dovedeşte a fi, de fiecare dată, neîncăpătoare, este un motiv în plus să continue acest drum plin de încercări, dar totuși... atât de fascinant.



Şi pentru că Fuego „nu se gândeşte niciodată la despărţire”, ca o poveste care se deschide şi se închide circular, finalul acestei stagiuni nu va fi un motiv de tristeţe, deoarece el a promis publicului că va reveni din nou în toamnă, în sala „Liviu Ciulei”, „o sală mai intimă a teatrului”, aşa cum o descrie artistul, cu un spectacol unic, special gândit pentru admiratorii săi. 

Foto realizate de: Cristina Popa - o admiratoare a artistului şi prietenă de suflet a Fan Club-ului Fuego Romania

Articol semnat de: Fan Club Fuego Romania

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger