“UN CÂNTEC, UN DESTIN - FUEGO” - ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT!

Intâlnire de suflet între Fuego şi publicul său


În urmă cu o lună lansam invitaţia de a participa, în perioada  2 - 4 august 2013, la manifestarea cultural-artistică “UN CÂNTEC, UN DESTIN - FUEGO”.

Evenimentul este conceput şi dedicat fanilor şi tuturor celor ce iubesc, urmăresc și apreciază activitatea artistului Paul Ciprian Surugiu - Fuego, dovedind astfel că sunt admiratori ai celui ce este “o lacrimă de cântec” în tabloul muzicii româneşti.

Multitudinea de solicitări şi înregistrări ne determină să vă anunţăm că, în prezent, înscrierile pentru eveniment s-au încheiat, numărul limită al participanţilor fiind atins.

Pentru cei ce nu au reuşit, din motive obiective, să îşi exprime intenţia de a participa, vă anunţăm că vom organiza şi anul viitor o nouă întâlnire de suflet cu artistul preferat.

Manifestarea este demarată de casa de discuri “EUROMUSIC CLUJ-NAPOCA” împreună cu ASOCIAŢIA CULTURALĂ “REGAL D’ART”, iar partenerul media este emisiunea “Familia Favorit”.

În cadrul acesteia, participanţii vor beneficia de surprize speciale, bucurându-se şi de prezenţa artistului îndrăgit. Acestea vor fi îmbinate cu activităţi culturale, sesiuni de recitare şi momente artistice.

Informaţii suplimentare, detalii despre program şi locaţii puteţi obţine sunând la numărul de telefon: 0728 711 884.

Persoanele înscrise vor fi contactate de către noi pentru confirmare, date de identificare şi vor primi, pe adresa de email, informaţii despre desfăşurarea evenimentului.

Vă mulţumim pentru înţelegere!                                                                                                                                                                              


Casa de discuri “EUROMUSIC CLUJ-NAPOCA”

Publicat de: Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger