Noi poveşti cu Fuego, într-un weekend de cântec, pe TVR 2 şi Naţional TV


Artiştii se pot manifesta în maniera ce îi defineşte, doar acolo unde identitatea lor, actul artistic şi însăşi personalitatea sunt puse în evidenţă, promovate şi apreciate la propria valoare.
Având în vedere că peisajul mediatic românesc se află pe o pantă descendentă, că arta devine nesemnificativă în faţa frivolităţii, există puţine alternative pentru spiritele nobile, pentru cei ce simt, trăiesc în aceea zona în care lucrurile sunt realizate cu profesionalism şi dăruire.

Fuego este unul dintre acei artişti care respectă munca depusă, efortul construirii unei cariere durabile şi publicul său, iar apariţiile sale publice nu sunt lăsate sub semnul întâmplării.

Astfel, săptămâna viitoare , pe 22 respectiv 23 iunie, Paul Surugiu a pregătit surprize admiratorilor săi, apărând în povestea a două emisiuni longevive, ce preţuiesc arta şi o aşează la rang de virtute.

Sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 14.10, pe TVR 2, Fuego va fi parte a emisiunii “Atenţie, se cântă!”, moderată de Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc.

Ediţia îi va fi dedicată lui Dan Dimitriu, compozitorul unora dintre cele mai titrate şi apreciate şlagăre româneşti.

Unul dintre acestea, “Nu m-am gândit la despărţire”, din repertoriul maestrului Dan Spătaru, a fost preluat de Paul şi interpretat într-o manieră diferită, păstrând filonul original. Piesa este inclusă pe ultimul material editat de el, în 2013, denumit “O lacrimă de cântec”, lansat în cadrul turneului cu acelaşi nume.

Alături de Fuego, care a pregătit momente memorabile, în platou se va afla şi îndrăgită Stela Enache, cea pentru care timpul s-a oprit în loc şi care consideră muzica o sursă continuă de inspiraţie.

De asemenea, duminică, 23 iunie a.c., pe Naţional TV, de la ora 13.00, în cadrul show-ului de divertisment prezentat de Corina Chiriac, “Să v-amintiţi duminica!”, Paul Surugiu va contura o nouă emisiune de colecţie în care va interpreta cele mai nobile creaţii de pe ultimul său album, “Scrisoare de bun rămas” ori “Ce înseamnă fericirea?”, va vorbi despre importanţa premiilor în viaţa unui interpret, precum şi despre legătura stabilită între el şi publicul basarabean, disticţiile primite şi importanţa muzicii în toată desfăşurarea ei pe portativ.


Alături de el, vor da farmec unei duminici perfecte de vară şi Anna Lesko, o prietenă apropiată de sufletul lui Fuego, un spirit artistic desăvârşit, ce creează în permanenţă pictura, muzica, vestimentaţii şi trupa Distinto, Nicola, Anne's şi Lucia Bubulac împreună cu ai săi copii.


Vă invităm aşadar să urmăriţi alternativa la programele aglomerate, într-un weekend în care muzica şi prezenţa lui Fuego vor intra în casele dumneavoastră prin intermediul unor programe de televiziune calitative, juste şi oneste faţă de public şi faţă de artă.

  
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger