Întoarcerea la rădăcini pentru FUEGO, în spaţiul Ardealului istoric, o “minune a lui Tamaş”, la Look TV, 07.07.2013


Indiferent de drumurile epuizante, de oameni, de perioade şi de succes, pentru toţi cei ce aleg să se desprindă de locul care i-a individualizat şi i-a definit, întoarcerea acasă, în spaţiul copilăriei şi al formării lor, este întotdeauna fascinantă. Cu atât mai mult cu cât acest spaţiu a trezit în ei pasiuni şi talent, a servit drept martor al dezvoltării şi a contribuit, involuntar, la desăvârşirea lor.

Pentru Paul Surugiu - Fuego, Ardealul  reprezintă acasă, reprezintă parte a copilăriei sale, cu Munţii Apuseni, cu Turda în care punea luminii zăvor, cu fiecare parte de pământ care respiră şi transmite mai departe, istoria neamului românesc.

Astfel că, pentru el, fiecare întoarcere în Ardeal înseamnă un moment de bucurie. Un moment de bucurie a fost şi prezenţa în platoul emisiunii “Minunile lui Tămaş”, moderată de Aurel Tamaş, la Look TV. Asta pentru că a avut şansa de a revedea zonele adolescenţei sale, de a se reîntâlni cu publicul său şi de a trăi momente unice în cadrul emisiunii.


Show-ul ce prezintă valorile reale şi artiştii autentici, şi care îl va avea ca invitat special pe Fuego, va fi difuzat duminică, 7 iulie a.c., începând cu ora 13.00, pe Look TV. Alături de acesta se vor afla şi Marcel Pavel, actorul Nae Alexandru de la Teatrul “Constantin Tănase” şi interpreta de muzică populară, Elena Merisoreanu.

Fuego va interpreta piese de pe cel mai nou material discografic, va vorbi despre activitatea sa şi despre proiectele viitoare, şi pentru că a fost în studioul minunilor, toţi admiratorii săi îl vor vedea într-o ipostază specială, recitând un monolog de George Topârceanu.

Urmăriţi aşadar, duminică, 7 iulie a.c., pe Look TV, o ediţie de colecţie “Minunile lui Tamaş”.


Publicat de: Fan Club Fuego Romania 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger