FUEGO a înălţat lampioane pe cer, pe ritm de colinde, la Baia Mare, 6 Decembrie 2012




Fuego a păşit ieri în Maramureşul istoric, în tărâmul de poveste, în care valorile românești sunt nealterate şi unde sunt păstrate încă tradiţiile şi obiceiurile de Crăciun.
În zi de praznic luminat, de Sfântul Nicolae, artistul a concertat în Baia Mare, răspunzând invitaţiei domnului Mircea Dolha, de a deschide seria evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă.
Astfel, Fuego a cântat în centrul orașului colinde de suflet de pe ultimul său album "Ne-am născut într-o colindă", album ce deschide cupola învolburată a acestor zile magice şi care făureşte, prin cântecele ce îl compun, o tainică legătură cu sărbătorea şi cu emoția perioadei.


Peste 5000 de oameni au fost prezenți în Piaţa Centrală din Baia Mare, unde au răsunat piese de suflet, colinde tradiționale şi de unde au răsărit pe cer sute de lampioane.



Fuego a înălţat, alături de cei prezenți, lampioane ce au înlocuit artificiile, dar care au întregit pe deplin atmosfera, redând practic simbolului Naşterii Mântuitorului piedestalul cuvenit, prin lumina împânzită pe cer în sute de particule şi prin acordurile fermecate ale muzicii şi ale glasului Artistului, într-o zi de iarnă veritabilă.



Fan Club Fuego Romania


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger