FUEGO - regele aplauzelor, 12 Decembrie 2012

Opera Naţională din Timişoara a răsunat prin colindele lui Fuego


În această perioadă, Fuego se află în turneul său naţional de colinde, străbătând ţara în lung şi-n lat, pentru a lumina inimile românilor şi pentru a le aduce vestea tainică a Naşterii Mântuitorului.
Turneul naţional "Emoţie de decembrie" a debutat pe 8 decembrie la Lugoj, acolo unde artistul a fost aşteptat de către fanii săi cu sufletul deschis şi cu dorinţa de a primi un "Crăciun minunat, de rai luminat."


Ulterior, artistul a concertat la Reşa, iar mai apoi Opera Naţională din Timişoara şi-a deschis porţile şi a răsunat, luni seara, pe ritmuri de colindă sfântă şi cântece de sărbătoare, aduse în dar de Fuego. 
Spectacolul s-a desfăşurat cu casa închisă, iar cei aflaţi în sală au avut parte de un regal magic împletit cu poezie, emoţie şi piese de pe ultimul material discografic a lui Fuego, şi anume " Ne-am născut într-o colinda".


Totodată, Fuego a transpus gândurile sale pe un portativ imaginar, sacru, amintindu-şi, printre versuri sublime, de copilărie, de bunici, de părinţi, iar prin glasul său, a făcut să bată la unison toate cioburile de suflet unite de enigmaticile colinde.
Fuego a purtat pe scenă ţinute semnate de creatoarea Doina Levintza, cea care s-a ocupat de conceptul său vestimentar  şi care, în exclusivitate, a creat toate costumele lui.


Spectatorii l-au aplaudat în final, aproape 15 minute şi au cântat împreună cu el cele mai frumoase refrene de Crăciun.

La sfârşitul spectacolului, Fuego a poposit în mijlocul celor ce l-au aşteptat un an de zile şi a împărţit zâmbete, autografe şi a stat alături de cei ce îl iubesc şi îl apreciază.



Periplul său de colindător la poarta inimilor a continuat la Cluj, Braşov, iar de astăzi, Fuego va concerta în Ploieşti, Târgovişte, Constanţa şi mai apoi, va străbate toată Moldova lui Ştefan, cu Iaşul, Bacăul, Galaţiul şi restul oraşelor, pentru a aduce mai aproape, prin vers şi cânt de sărbătoare, praznicul împărătesc al Naşterii lui Iisus. 






Articol semnat de Asociaţia Culturală "Regal D'ART"
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger