"FUEGO şi prietenii la Familia Favorit", sâmbătă, 8 decembrie 2012, orele 21:00 - Invitată specială Mirabela Dauer



Sâmbătă seară, începând cu ora 21.00, Fuego vă invită la o nouă ediţie specială a emisiunii "Fuego şi prietenii, la Familia Favorit", la televiziunea Favorit.

În această seară, 8 Decembrie 2012, începând cu orele 21:00, Fuego - moderator şi Valentina Herţa - producător - ne vor încânta cu o ediţie de excepţie, care o are ca invitată specială pe unica şi inegalabila interpretă de muzică uşoară Mirabela Dauer.

Fuego va vorbi cu invitata sa despre întreaga activitate, despre experienţele şi amintirile trăite pe parcursul întregii ei cariere. 

In această ediţie a emisiunii veţi putea urmări selecţiuni din spectacolul caritabil "Un cântec pentru Ioana Alberta", pe care Fuego l-a susţinut la Casa de Cultură din Mangalia luni, 26 Noiembrie 2012, spectacol organizat pentru Ioana Alberta Georgescu, o fetiţă de numai 2 anişori, diagnosticată cu neuroblastom, gradul IV, care are nevoie de tratament şi intervenţie chirurgicală în străinătate. 




De asemenea, în cadrul emisiunii, veţi putea urmări şi un amplu reportaj despre Ioana Alberta, această fetiţă care se luptă pentru a putea zâmbi, pentru a putea merge la şcoală, pentru a visa şi pentru a zbura, cu tot sufletul... din tot sufletul... 

Aşadar, vă invităm să urmăriţi sâmbătă seara, Favorit Tv, începând cu ora 21.00, pentru o seară minunată alături de invitaţi de renume şi pentru o multitudine de surprize pe care Fuego, ca de fiecare dată, vi le pregăteşte. 

Fiecare ediție a acestei emisiuni a stat sub semnul muzicii de calitate și al cuvintelor care zidesc, fiind un necuprins discurs de dragoste înspre și dinspre oameni.

Sursa: Favorit TV 


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger