FUEGO aduce prin cântec,"mai aproape de hotare", românii din Portugalia, 1 Decembrie 2012




Fuego se află în acest weekend în Portugalia, acolo unde cântă şi încântă inimile românilor aflați departe de casă, tocmai în perioada în care patriotismul şi sentimentul de dor pentru ţară şi neam, devin esenţiale.




Primul concert, desfășurat în faţa a peste 1000 de persoane, a fost mai mult decât o sărbătoare națională. Românii din Portugalia au pornit o horă specifică țării noastre, pe ritmurile antrenante ale pieselor lui Fuego şi ale Miorei Velicu.


Şi pentru că de 1 decembrie, românii de pretutindeni celebrează ziua națională, concertele susținute de Fuego în această zonă, pentru comunităţile românești, devin manifestări ample, în care naţionalismul şi bucuria de a fi român sunt emoții existenţiale, căci doar muzica artiştilor veniți de acasă le poate readuce în suflete o fărâmă de Românie.




Fuego i-a apropiat de acasă prin cântec şi, alături de ei, a cântat unele dintre cele mai frumoase piese, ce făuresc portretul românului adevărat, patriot, ce trăiește cu patos şi intensitate fiecare clipă.
În acest mod a fost primit artistul, cu flori şi gânduri pozitive, cu tricolorul în suflete şi cu dorința de a primi, prin muzică, speranțe şi fragmente ce amintesc de minunatul spațiu mioritic.




In următoarele zile, Fuego va concerta în alte zone ale Portugaliei, precum Algarve sau Lisabona, ducând simbolurile românești românilor aflați departe de casă, sărbătorind împreună cu ei, Ziua Națională a României.


Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger