O nouă întâlnire cu FUEGO, în prag de An Nou, 29-30 Decembrie 2012, Favorit TV




Postul de televiziune Favorit TV, va difuza în cadrul ediţiei speciale a emisiunii “Familia Favorit”, în zilele de 29 şi 30 Decembrie 2012, Concertul Aniversar “Destin”, susţinut de FUEGO pe scena Palatului Naţional “Nicolae Sulac” din Chişinău, Rep. Moldova, în data de 9-10 Octombrie 2012, cu ocazia celebrării a 10 ani de cântec pe scena basarabeană.
În aceste zile speciale de sărbătoare, FUEGO ne dă o nouă întâlnire cu muzica de calitate, oferind astfel, un cadou special admiratorilor săi, în prag de an nou.



Sâmbătă, 29 decembrie 2012, ora 21:00 - Concert Aniversar “Destin” - Fuego îi are ca invitaţi de onoare pe: Nicolae si Isidor Glib, Mioara Velicu, Adriana Ochisanu, Lidia Bejenaru;

În prima seară de spectacol, Fuego a fost acompaniat de Orchestra Naţională de muzică populară "Lăutarii" din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros.



Duminică, 30 decembrie 2012, ora 18:00 - Concert Aniversar “Destin” - Fuego îi are ca invitaţi de onoare pe: Mihai Ciobanu, Zinaida Julea, Mioara Velicu, Igor Cuciuc.

În cea de-a doua seară, Fuego a fost acompaniat de Orchestra  Municipală a Primăriei din Chişinău, condusă de fraţii Vasile şi Vitalie Advahov.



În acest cadru  festiv, ca o surpriză a celor două seri, Fuego a cântat în duet cu invitaţii săi de marcă.



Sursa: Favorit TV

Va dorim vizionare plăcută şi Un An Nou cu Sănătate!



Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger