Concert caritabil "Un cântec pentru Ioana Alberta" - DĂRUIŢI ŞI SALVAŢI UN ZBOR!, "Familia Favorit" - Favorit TV, 8 Noiembrie 2012


Casa de Cultură din Mangalia a găzduit luni, 26 Noiembrie 2012, un spectacol de caritate organizat pentru Ioana Alberta Georgescu, o fetiţă de numai 2 anişori, diagnosticată cu neuroblastom, gradul IV, care are nevoie de tratament şi intervenţie chirurgicală în străinătate.


Fuego şi Societatea Naţională de Cruce Roşie din România au demarat împreună o campanie umanitară ce are ca scop primordial salvarea unei vieţi… a unei vieţi de copil... Ioana Alberta, în vârstă de 2 ani şi trei luni, se luptă pentru a putea zâmbi, pentru a putea merge la şcoală, pentru a visa si pentru a zbura, cu tot sufletul... din tot sufletul.

Fuego s-a implicat în povestea de viaţă, dramatică, a Ioanei, împreună cu Societatea Naţională de Cruce Roşie din România, filiala Mangalia-Constanţa. Având ca ideal strângerea de fonduri pentru copilăria normală a Ioanei, pentru dreptul la viaţă şi bucurie a acestui copil, s-a organizat un spectacol caritabil la Casa de Cultură a municipiului Mangalia, în prezenţa a peste 800 de spectatori, în care Fuego a interpretat piese din repertoriul său.

La finalul recitalului, făcând referire la romanul scris de Dora Alina Romanescu, Fuego a rostit cu emoţie: „Dragii mei, Dora Alina Romanescu aseamănă parcursul meu cu o «gară centrală» de unde vin şi pleacă încontinuu cântece, oameni, sentimente, iubiri. Şi un tren al vieții... 

Într-unul dintre compartimentele lui vă situaţi şi voi, dar şi Ioana, pe care o putem ajuta, numai împreună, să simtă atingerea copilăriei, să simtă viaţa, să trăiască. Deşi zicala «dar din dar se face Rai» e pentru mulţi un clişeu, în acest caz se aplică. De la fiecare, din inimă, se poate strânge suma ce o va salva pe acestă fetiţă”.


Dragi prieteni, vă invităm să urmăriţi reportajul emoţionant realizat de Valentina Herţa, producătoarea emisiunii “Familia Favorit” - Favorit TV, despre acest eveniment caritabil, care a avut loc la Mangalia, luni, 26 Noiembrie 2012, sub îndemnul “DARUIŢI ŞI SALVAŢI UN ZBOR!” 



Sursa reportajului: "Familia Favorit", Favorit TV





Sursa reportajului: Mangalia TV

Împreună o putem salva pe Ioana Alberta şi îi putem dărui o viaţă în “Trenul Vieţii”, plină de oameni frumoşi şi buni la suflet... aşa cum au fost cei prezenţi la acest concert.

Cu zâmbete, căldură, dragoste, pace şi credinţă, putem salva viaţa celor dragi.

Să fim mai buni, să iubim, să dăruim şi, mai ales, să iertăm!

"Eu am fugit de pe o cruce
Şi-am dat de alta, repetat;
Ştiu că oriunde m-aş mai duce,
Am o Golgotă de urcat.


Sunt, poate, doar o întâmplare
Străină şi lui Dumnezeu,
Dar am această grea cărare
Săpată în destinul meu."

(Maria Baciu)

Vă rugăm, dragi prieteni, ajutați-ne să o salvăm pe Ioana Alberta, făcând o donație în unul din conturile:

RO29BTRL02901201I86972XX (LEI)
RO04BTRL02904201I86972XX(EURO)

ATENȚIE: ÎNAINTE DE 86972XX ESTE LITERA ”I” NU CIFRA ”1”

COD SWIFT BTRL RO22XXX AGENȚIA UNION, SLATINA

DESCHISE LA BANCA TRANSILVANIA - SUCURSALA SLATINA PE NUMELE GEORGESCU DORU PAUL.

Vă mulțumim și vă așteptăm sprijinul la telefoanele 0722.298.278 și 0751.022.523 sau accesând următorul link:


Fan Club Fuego Romania

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger