Romanii din Ucraina l-au primit pe FUEGO cu zâmbete si lacrimi, 12-14 Octombrie 2012



Saptamana trecută a fost una extrem de solicitanta pentru Fuego. După concertele de sarbatoare din Chișinău, artistul s-a îndreptat către Ucraina, acolo unde comunitatile de romani l-au așteptat cu pâine si sare, cu inima deschisă pentru a le readuce spiritul românesc.
Romanii din Cernăuți si zonele limitrofe trăiesc si simt românește, pastreaza traditiile si duc mai departe starile de patriotism adânc inradacinate in societatea lor. Vineri, sâmbăta si duminica, Fuego le-a inseninat sufletele. In Novosulita, Voloca, Hliboca si Tereblecea acesta a fost întâmpinat cu zâmbete, emoții si lacrimi. Peste o mie de persoane au fost prezente la fiecare manifestare, iar Fuego a stat in mijlocul lor, i- a încântat cu vocea si cele mai launtrice refrene, daruindu-le poze, autografe, albume si calendare, dar si o " parte din inima sa", după cum declara, căci acolo " in acel colț de rai neatins de civilizatia urbana, sunt păstrate vii sentimentele de romani adevarati si obiceiurile neaose".
Fuego a promis, la plecare, ca se va întoarce cu drag la romanii din Ucraina, pe 7 Ianuarie, atunci când comunitatile din aceasta zona vor sărbători Nasterea Domnului pe rit vechi.






Sursa: Fan Club Fuego Romania

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger