Dorel Visan si FUEGO, la deschiderea Festivalului "Grigore Vieru", Gabriela Toma, Ziarul de Iasi, Joi, 25 Octombrie 2012





Actorul Dorel Visan si artistul Fuego au deschis ieri Festivalul International de Poezie Grigore Vieru.
La festivitatea organizata la Primarie au luat parte zeci de personalitati din mediul cultural-artistic. Acestia au participat in Sala Mare a Primariei la un colocviu in care actorul Dorel Visan si-a lansat volumul „Cine-i pazeste pe paznici".
A patra editia a festivalului dedicat poetului Grigore Vieru a fost deschis de un moment artistic sustinut de un grup de tineri artisti din Chisinau.

„Acest festival este o initiativa a oamenilor de cultura a Iasului. Dam tonul in continuare pentru ca discutam de un mare poet. Suntem consecventi in proiectul infratirii cu Chisinaul si vrem in continuare ca vocea oamenilor de cultura sa fie unita si asta se reflecta in special prin actiuni", a declarat primarul Gheorghe Nichita.
Festivalul s-a mutat la ora 17 la Palas Mall, unde au avut loc mai multe recitaluri, dar si un moment artistic sustinut de Fuego.
Astazi, activitatile continua cu depuneri de jerbe si flori la statuia poetului din Parcul Copou si un Te Deum, la care va participa si IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei.

Sursa: Ziarul de Iasi

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger