Castigatorii primului concurs organizat de Fan Club Fuego Romania

Dragi prieteni,
primul concurs cu premii din acest an, organizat de echipa Fan Club Fuego Romania, s-a încheiat. 

Dorim în primul rând să mulţumim tuturor celor care au transmis, pe această cale, mesajul lor artistului Fuego, cu ocazia conferirii, din partea Preşedintelui Republicii Moldova, a celui mai important titlu care i-a încununat activitatea artistică până în prezent – Titlul onorific de “Artist al poporului” - "în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea artei muzicale, pentru succese remarcabile în activitatea de creaţie şi contribuţie la promovarea valorilor culturale naţionale". 

Ne-a fost foarte greu să luăm o decizie, pentru că am apreciat fiecare gând consemnat în mesajele voastre, gânduri sincere adresate artistului Fuego.

Câştigătorii acestui concurs sunt următorii:

Premiul I – O invitaţie la Concertul extraordinar Live "Scrisoare din Basarabia", care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, vineri, 16 noiembrie 2012, ora 19:00. 

COSMIN Iasi;

IONELIA OLTEANU;

BOGDAN PITARU.


Premiul II - DVD-ul "Fuego - Colinde la poarta raiului" editat de casa de discuri Euromusic-Cluj în anul 2009 - Concert Live de la Teatrul Naţional din Timişoara.

SIMONA COSTIN


Premiul III - Album "Cântaţi cu mine" editat de casa de discuri Euromusic-Cluj în anul 2009.

LARISA ELENA


Va felicităm pe toţi cei care v-aţi înscris la acest concurs şi dorim să vă spunem că, pentru noi, toţi sunteţi câştigători. 

Restul participanţilor vor primi câte un poster cu imagini inedite ale artistului Fuego.

Toate mesajele scrise de d.voastra la acest concurs vor fi dăruite artistului Fuego. Suntem convinşi că dorinţa d.voastra de a vă exprima în acest fel dragostea şi admiraţia pentru activitatea sa artistică, vor fi pentru el o reală bucurie.

Rugăm toţi participanţii să ne transmită datele lor de contact (adresă şi telefon) pe adresa de mail fanclubfuegoromania@gmail.com pentru a putea intra în posesia premiilor câştigate. 

Vă rugăm, de asemenea, să confirmaţi prezenţa d.voastră la concert pentru ca, în caz contrar, să putem da invitaţia altor concurenţi care pot fi prezenţi la acest eveniment.

Vă felicităm pentru dorinţa de a vă manifesta admiraţia pentru cariera artistică a lui Fuego şi vă aşteptăm cu drag să participaţi şi la următoarele concursuri pe care intenţionăm să le organizăm, tocmai pentru a oferi posibilibitatea tututor fanilor şi admiratorilor artistului să se bucure de premiile oferite de echipa Fan Club Fuego Romania.

Fan Club Fuego Romania

Am fost informaţi că băieţelul de numai 16 ani, Cosmin din Iaşi, nu poate fi prezent la concert şi din acest motiv premiile vor fi acordate astfel:

Premiul I :
IONELIA OLTEANU;

BOGDAN PITARU;

SIMONA COSTIN.

Premiul II:
LARISA ELENA


Premiul III:

SAVETA ZEGREAN

Cosmin şi-a exprimat dorinţa să primească un afiş şi tocmai pentru că a fost câştigătorul premiului I îi dăruim cu drag acest afiş însoţit de un CD "Cântaţi cu mine", cu autograful artistului Fuego.

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger