FUEGO la "Gala Premiilor de Suflet in Sanatate Mintala"



Un gest savarsit natural, din suflet, poate avea, pentru o alta inima, aflată in imposibilitatea de a găsi lumina, o importantă suprema.

Si mai ales atunci când societatea condamna orice abatere involuntara de la canoanele prestabilite. 

Un gest din suflet nu caută o recompensa, dar când acesta este perpetuat, timp de 19 ani pe aceeași filiera, recunoasterea vine ca o completare fireasca.

Astfel, in seara zilei de 18 octombrie 2012,in București, la Hotelul Marriot, a avut loc cea de a VII-a ediție a " Galei Premiilor de Suflet in Sănătate Mintala ".

In cadrul galei au fost premiate persoanele care si-au adus contribuția in sănătate mintala.

La eveniment a fost prezent si Fuego, alături de colegele si prietenele lui, Mirabela Dauer si Maria Dragomiroiu.

Prezentat de Andreea Marin Banica si doctorul Cristian Andrei, promotorii acestei gale, Fuego a fost impresionat de toate momentele serii, de implicarea si devotamentul celor premiati, si le-a dedicat un poem : 

"V-a trăit destinul ca pe-o frunză,
Cel mai scurt poem ce se putea,
Vi s-a dat ordin sa traiti lumina,
Si-ați încercat sa impliniti porunca grea...

Căci dragii mei, oameni ai Cetatii, oameni de bine, gasescu-va o singura vina: ca-n bobul lacrimii turnati prea multă lumina.

Va felicit pentru stoicismul si puterea cu care sprijiniti aceasta cauza, si le cantati, cu iubirea si interesul vostru, versurile din capodopera celor nesinguri, capodopera iubirii aproapelui.

Căci "dar din dar se face Rai ", iara sufletul poate primi doar daruind din imensitatea lui , ajutor nestingherit si iubire."

La final Fuego a interpretat doua piese, " Norocul meu" si " Cantati cu mine", spre bucuria celor prezenți care au simțit sinceritatea si atingerea cantului de suflet.

Aceasta gala umanitara vine ca o completare naturală pentru munca depusă de cei care fac din fiecare moment al existentei lor un simbol de ajutor pentru ceilalți, iar Fuego le - a cantat cantecul celor nesinguri si, discret, s-a implicat in acest proiect umanitar remarcabil.

Sursa: Fan Club Fuego Romania
Share this article :

+ comentarii + 2 comentarii

Diana Dobai
19 octombrie 2012 la 17:48

Unde este vorba despre suflet acolo il gasim si pe Fuego .Andreea Marin si doctorul Cristian Andrei au avut o idee minunata cand l-au invitat pe Paul la un asemnea eveniment.

20 octombrie 2012 la 11:46

Mereu aduci zambetul pe buzele tuturor!!! Draga, Paul Dumnezeu te-a creeat sa faci o-ntreaga omenire fericita...Pentru asta lumea te va pretui pentru eternitate!

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger