FUEGO - spectacol cu casa inchisa la Pitesti



Vineri, 19 octombrie, Fuego a concertat la Teatrul "Alexandru Davila", din Pitesti, in spectacolul "Zambete pe portativ". Evenimentul s- a desfășurat cu casa de bilete închisă, sala fiind neincapatoare pentru admiratorii artistului, care au venit sa vizioneze premiera acestui spectacol.
Alături de Fuego, au fost colegii săi de la teatru: Cristina Neacsu, Robert Chelmus, compozitorul si orchestratorul Vicentiu Perniu, precum si trupa de stand up comedy, Spitalul 9.
Doua ore fascinante, plurivalente, care au creat simbioze intre cântece si emoții, intre versuri si dans. Fuego a încântat audiența cu premierele sale muzicale, a colorat cu zambete, si a interpretat, intr-un melanj complex, o partitura diafana, completata de interventiile corpului de balet al teatrului din Pitesti.
Fuego a definit conceptul evenimentului, inspirat fiind de spectacolele de varietati care cuprind sub aureola lor, cantec, teatru si dans, umor, decoruri speciale si costume fabuloase. Si in acest spectacol, Fuego a purtat tinute create de Doina Levintza, tinute avangardiste care au completat armonios viziunea manifestarii.

Articol semnat de Asociatia Culturala " Regal D'art"
Sursa: Asociatia Culturala " Regal D'art"
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger