FUEGO - Decorat de Presedintele Nicolae Timofti cu titlul onorific "Artist al poporului", Prime TV, 11 Octombrie 2012

Nicolae Timofti i-a înmânat primei sale profesoare ordinul "Gloria Muncii"




Ceremonie cu emoţii şi amintiri de şcoală. Preşedintele Nicolae Timofti i-a înmânat astăzi primei sale profesoare ordinul "Gloria Muncii". Tot astăzi, cântăreţului Fuego i-a fost conferit titlul onorific de Artist al Poporului, iar bunelul interpretului Dan Bălan a primit Ordinul Republicii.

Deşi au trecut aproape 60 de ani şi elevul de cândva acum e şef de stat, în ochii primei sale profesoare Nicolae Timofti a rămas Coliţă. Ecaterina Jeru şi-a ţinut cu greu lacrimile atunci, când a primit din mâinile discipolului său ordinul Gloria Muncii. Copleşit de emoţii a fost şi Fuego, care a devenit Artist al Poporului. Nicolae Timofti s-a dovedit a fi un adevărat fan al lui Fuego.

Preşedintele a glumit pe seama incidentului de la Palatul Naţional, unde în plin spectacol s-a stins lumina tocmai când Fuego era pe scenă.

Printre cei decoraţi a fost bunica interpretului Dan Bălan. Alexandra Vasiliev e fostă profesoară şi a primit ordinul Gloria Muncii. Bunelul interpretului, fost deportat în Siberia, a fost distins cu Ordinul Republicii.

În cadrul ceremoniei au fost decoraţi pentru merite deosebite 32 de pedagogi din Republica Moldova.


Sursa: Prime TV.md
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger