FUEGO umple sălile de teatru, 
în ipostaza de actor! 
Iată cum a reuşit să aibă două spectacole 
CU CASA ÎNCHISĂ 
în mai puţin de două zile!, 
Ziarul "Libertatea", 18 februarie 2014


Atunci când popularitatea şi aprecierea publicului reuşeşc să te ridice acolo unde ţi-ai propus, se pare că scopul actului tău artistic a fost realizat. Iată că nu doar în cazul artiştilor internaţionali putem vorbi despre recorduri de vânzări. La scară mai mică, păstrând proporţiile, Fuego a reuşit o astfel de performanţă notabilă.

Putând fi urmărit într-o nouă ipostază, o surpriză pentru toţi cei ce îi îndrăgesc muzica şi activitatea, cea de actor la Teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti, Fuego a umplut în trei zile, două săli de spectacol, iar numarul celor ce vor să-l urmărească creşte în continuare. Programându-şi reprezentaţia piesei “TESTAMENT“ pe 27 februarie 2014, de la ora 19.00, artistul, surprins, s-a văzut nevoit să joaca încă o dată spectacolul datorită cererii imense.



Astfel că, împreună cu reprezentanţii teatrului, a programat o nouă înfăţişare în faţa iubitorilor de teatru, în aceeasi zi, de la ora 17.00. Doar că nimeni nu se aştepta ca, în mai puţin de două zile, şi biletele acestea să fie epuizate. Aşadar, artistul va juca două spectacole sold-out.

Pentru cei ce rămân surprinşi să audă că Fuego, veşnicul colindător, artistul romantic, joacă şi teatru, este important de ştiut că artistul este absolvent de teatru, fiind discipolul Adrianei Piteşteanu, pedagog de teatru, cea care i-a format şi pe Emil Hossu, Olga Delia Mateescu, Florin Zamfirescu sau Corina Chiriac şi care s-a ocupat acum de regia artistică a spectacolului „TESTAMENT”.

Piesa de teatru „TESTAMENT”, ce a avut premiera în luna octombrie a anului trecut,  reprezintă o combinaţie între muzică şi interpretare dramatică, cu personaj unic, o lecţie despre ce înseamnă să fii om, să ai valori şi ţinte precise, să râzi, să plângi şi să iubeşti în acelaşi timp, cu o intensitate maximă. Pentru Fuego este o bucurie, o imensă satisfacţie să ştie că reuşeşte, prin notorietatea sa, să aducă oamenii la sala de teatru.


“Mă simt copleşit! Fără doar şi poate, atunci când am acceptat propunerea teatrului, a cărui angajat sunt, de aproape 15 ani, nu m-am gândit decât că oamenii au nevoie de teatru, în lumea nebună în care trăim. De acolo până la a vinde la propriu atâtea bilete, jucând de două ori într-o zi, având atâta cerere, e cale lungă. Mă bucur să ştiu că, prin mine, oamenii au acces la teatru, la arta pe care le-o prezint. Pe scenă mă simt cu adevărat eu. Aici mă exprim, trăiesc, iubesc, sufăr, îmi înfrâng temerile și, cel mai important, știu că pot dărui din bucuria mea, prin pasiune, și altora!”, a declarat Fuego pentru “Libertatea”.

Acesta nu este singurul proiect grandios al artistului. Momentan se pregăteşte intens pentru turneul naţional dedicat lui Dan Spătaru, ce va poposi, începând din 21 martie, în 10 oraşe importante ale ţării, pentru albumul ce va fi lansat cu această ocazie şi pentru concertul său anual de la Chişinău, de pe 11 martie 2014.

Sursa: Ziarul "Libertatea"
18 februarie 2014

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
18 ianuarie 2014
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger