FUEGO - invitatul special al lui HORIA BRENCIU, într-un show de excepţie, marca “LA MĂRUŢĂ”, PRO TV, 21 februarie 2014

FUEGO - invitatul special al lui HORIA BRENCIU, 
într-un show de excepţie, 
marca “LA MĂRUŢĂ”, PRO TV, 
21 februarie 2014


Puşi pe distracţie, dornici de a realiza un spectacol de calitate, Horia Brenciu - juratul de la “Vocea României”, alături de prietenii şi colegii săi de scenă, Fuego, Corina Chiriac şi Mihai Constantinescu, au fost protagoniştii unei ediţii de colecţie, “Idoli la Măruţă”,  moderată de Cătălin Măruţă.



Astfel, în după-amiaza zilei de vineri, 21 februarie 2014, Fuego a acceptat invitaţia lui Horia Brenciu, de a fi prezent, alături de nume valoroase ale muzicii româneşti, în platoul emisiunii “Idoli la Măruţă”, pentru un show cu muzică bună, surprize şi momente pline de originalitate.


Cei doi artişti, au încântat publicul telespectator cu un moment unic, un duet muzical inedit, o poveste cu două dintre cele mai frumoase şi cunoscute piese din repertoriul acestora, “Toată lumea dansează cu mine” - piesa de debut a lui Fuego şi “Septembrie, luni” - melodie reprezentativă din repertoriul lui Horia Brenciu, arătând astfel că muzica nu are limite, ea fiind singura capabilă să lege frumoase prietenii.



Indiferent de tendinţe sau zona de provenienţă stilistică abordată, ca orice cutumă, care se confirmă de fiecare dată, arta leagă şi va lega destinele frumoase, iar limitele sau comparaţiile nu au niciun fundament, nu se impun, nu-şi au sensul şi dacă... sunt perceptibile, relativ diferit, atunci sunt deosebit de largi şi generoase. Iată că astăzi, două dintre cele mai apreciate voci ale României, au demonstrat, dacă mai era cazul, că muzica de calitate şi valoarea sunt cartea lor de vizită, confirmând astfel talentul şi însemnătatea eternală a vocaţiei lor.



Am asistat la o emisiune de colecţie, o “confruntare” unică între doi artişti de valoare, o adevărată demonstraţie de virtuozitate, ce ne-a arătat că talentul şi capacitatea de a transmite emoţia prin cântec, e mai puternică decât pot descrie cuvintele.

Posesori ai unui spirit carismatic, cei doi înterpreţi ne-au oferit un show de senzaţie, extrem de excitant, antrenant, spectacolul fiind unul spumos, efervescent, de improvizaţie, de iscusinţă a harului. 


În spiritul caracteristic, care denotă fineţe, sensibilitate şi şarm, Fuego a încântat, cu prestaţia sa, telespectatorii care au ales să urmărească, în această după-amiază, postul Pro TV, pentru un spectacol cum doar “La Măruţă” le este dat să privească.




“Atât în profesie, cât şi în viaţă, realizez totul cu dăruire şi profesionalism, căci atunci când naşti arta din pasiune, întraga-ţi existenţă e mai frumoasă, mai împlinită.


Am acceptat, cu drag, invitaţia lui Horia Brenciu, pentru că îl consider un artist devotat, profesionist, asemeni mie, ce face totul cu pasiune şi dăruire şi pentru care muzica şi publicul înseamnă totul.

Sunt bucuros să ştiu că, pe posturile de televiziune româneşti, avem astfel de emisiuni, care celebrează muzica şi artiştii români. Îl felicit pe Măruţă şi vă dau tuturor întâlnire, în premieră, într-o ediţie de colecţie, cu totul şi cu totul specială, la începutul lunii aprilie, la “IDOLI LA MĂRUŢĂ”, acolo unde voi fi invitat principal şi unde vom celebra muzica adevărată!” (Paul Surugiu - Fuego)


În semn de prietenie şi preţuire, artistul i-a oferit colegului său, Horia Brenciu, volumul "Testament pentru Fuego", publicat de Asociaţia Culturală "Regal D'Art", în 2012, o ediţie de colecţie, cu o grafică excepţională, lucrare premiată recent la Salonul Internaţional de Carte de la Chişinău cu Trofeul "Arta Cărţii", care cuprinde versurile pe care Grigore Vieru le-a scris special pentru Paul Surugiu de-a lungul celor trei ani de colaborare, şi cel mai recent material discografic - un album dublu CD “O lacrimă de cântec”, un mănunchi de 32 de cântece, cu linii melodice sensibile şi creaţii ample.



Arta leagă frumoase destine, care se dăruiesc publicului, aşa cum o fac aceşti mari artişti, împărtăşind-o cu dragoste, pasiune, respect şi responsabilitate.

“Legăturile cele mai profunde între 
fiinţe se creează prin muzică!”
(Emil Cioran)

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger