FUEGO - Apariţii de colecţie în luna martie 2014

Fuego - Apariţii de colecţie în luna martie 2014


Martie este luna în care celebrăm  iubirea, sensibilitatea şi, mai presus de toate, întâmpinăm cum se cuvine renaşterea naturii, anotimpul care ne trezeşte la viaţă, prin melancolii, primăvara.

Pentru Fuego, luna martie este una plină. De la proiecte ample în studio, pâna la apariţii televizate, turneu ori concert extraordinar la Chişinău, toate dedicate publicului său. Şi cum nu este o prezenţă comună ori frecventă pe posturile de televiziune, apariţiile sale rimează întotdeuna cu spectacol, decenţă, muzică de calitate şi esenţă.


Astfel, îl puteţi urmări duminică, 2 martie, de la ora 16.15, la Antena 1, în emisiunea „SUPER BINGO METROPOLIS”, acolo unde va purta noroc tuturor românilor, îndemnându-i la joc şi voie bună, interpretând una dintre cele mai cunoscute piese etno din repertoriul său - „CA ROMÂNUL”


Tot la Antena 1, de această dată, pe 5 martie, începând cu ora 20.30, Fuego va putea fi urmărit într-o ipostază nouă pentru el. La invitaţia lui Dan Negru, el a acceptat confruntarea cu… 50 de blonde. Impreună cu bucătarul Horia Vârlan, Paul Surugiu se va lupta în cunoştinte generale în cadrul emisiunii „TE PUI CU BLONDELE”. Dacă au câştigat sau dacă au fost înfrânţi de blonde, puteţi afla doar urmărind show-ul ce promite a fi un adevărat spectacol de umor.


Duminică, 9 martie, la Etno TV, de la ora 16.00, improvizaţia va face casă bună cu muzica de calitate la emisiunea „D’ale lui VĂRU”, moderată de Văru Săndel. Fuego a intrat în jocul de-a actoria propus de organizatori, iar rezultatul a fost unul demn de spectacolele de improvizaţie profesioniste. Alături de el vor mai fi şi Mioara Velicu, Robert Târnoveanu şi Angela Rusu. Artistul va oferi în dar şi cadouri muzicale, câteva dintre cele mai îndrăgite cântece ale sale. Reluarea emisiunii va fi pe 14 martie, de la ora 22.00.

Tot pe 14 martie, tot la Etno TV, de la ora 20.15, Paul Surugiu va fi alături de mai tinerii săi colegi, încurajându-i la început de drum, în cadrul emisiunii „SEARĂ BUNĂ, DRAGI ROMANI!”. Reluarea emisiunii va fi difuzată pe 15 martie, la ETNO TV, începând cu ora 22.00.


De asemenea, pe 14 martie, Cristian Brancu îl va avea invitat pe Fuego în platoul emisiunii „AGENTUL VIP”, de la ora 21.00, acolo unde artistul va fi prezent, împreună cu Sida Spătaru, vorbind despre maestrul Dan Spătaru, despre ce a însemnat acesta în muzica românească, precum şi despre turneul ulterior şi proiectele senzaţionale ale primăverii. Fuego va interpreta în emisiune şi două piese din repertoriul maestrului, reorchestrate în variantă modernă, cântece ce vor putea fi ascultate şi în concertele din ţară închinate lui Dan Spătaru.

Tot în luna martie, pe 11, Fuego va susţine un concert extraordinar la Chişinău, la Palatul Naţional „NICOLAE SULAC” - „A MAI TRECUT UN AN”, iar pe 21 martie pleacă la drum prin ţară, în 10 oraşe, cu turneul „SERENADĂ PENTRU DAN SPĂTARU”, unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale primăverii, ce promite a fi atât un omagiu adus muzicii de ieri, cât şi evoluţiei noastre.


“Apariţiile mele au fost întotdeuna atunci când am simţit că, prin prezenţa într-o emisiune, pot transmite ceva publicului meu. Iată că această lună mă aduce în faţa voastră, altfel de cum v-aţi obişnuit poate. Ştiu sigur că veţi fi alături de mine, privindu-mă în confruntarea cu blondele, acolo unde am trăit o experienţă unică, împreună cu bunul meu prieten, realizatorul de succes, Dan Negru, amândoi fiind surprinşi de cunoştinţele neaşteptate ale concurentelor.


Ştiu sigur că, prin mine, prin muzica mea şi prin parfumul şlagărelor de altădată, primăvara va fi pentru voi, mai înălţătoare. Căci ea dăruieşte un alt veșmânt lumii. Ar fi greu ca cineva sau ceva să egaleze numărul de recorduri și trăiri pe care le-am căpătat pe parcursul turneelor desfășurate în acest anotimp, în care mă reîntregesc cu ecourile-i specifice, într-o simfonie a simțirii și a renașterii eterne! “ (Paul Surugiu - FUEGO)

Pe 4 aprilie, în cadrul emisiunii “Idoli la Măruţă“, la PRO TV, începând cu ora 16.00, Fuego va fi celebrat, onorat fiind cu statutul de “idol al vremii“. Imagini spectaculoase de la lansarea sa şi până astăzi, proiectele sale de-a lungul timpului, surprize inedite şi duete aşa cum nu vă imaginaţi vor face ca ora dedicată valorilor României să treacă pe nerăsuflate.

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
27 februarie 2013
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger