FUEGO – Concert de cinci stele la Chişinău, 11 martie 2014

FUEGO – Concert de cinci stele la Chişinău, 
11 martie 2014


Publicul basarabean iubeşte muzica de calitate, melodiile romantice şi artiştii românii, cei care, de-a lungul timpului, i-au arătat preţuire printr-o prezentare ireproşabilă. Unul dintre aceştia este FUEGO, un răsfăţat al spectatorilor moldoveni, unul dintre puţinii care duc mai departe conştiinţa de limbă, ţară, neam, prin creaţiile lui Grigore Vieru, ori prin piesele însufleţite cu dragoste.

Succesul lui Fuego în Basarabia s-a construit treptat. Oamenii l-au îndrăgit pentru naturaleţea sa, pentru sinceritatea afişată pe scenă, pentru emoţia transmisă şi glasul puternic, adeseori duios şi melodios pe acele piese ce ajung imediat la suflet.


Au trecut 12 ani de când Paul Surugiu umple până la refuz sălile în Republica Moldova, iar asta se cuvine a fi celebrat, printr-un concert de zile mari, pe 11 martie 2014, la Palatul Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău.

Aşadar, artistul le dă întâlnire tuturor celor ce îl îndrăgesc, la un singur cântec format din cele mai frumoase piese ale sale, o istorie a dragostei  dedicată primăverii, femeilor şi tuturor celor ce cred şi iubesc cu pasiune. „A MAI TRECUT UN AN” este titlul spectacolului în care Fuego va interpreta live, timp de două ore, şlagărele sale, mai noi sau mai vechi, premiere ori piese cunoscute şi iubite de toţi românii. Alături de el, pe scenă, va fi trupa „ANGRY LIVE BAND”, o echipă de profesionişti, premiaţi la concursuri naţionale şi internaţionale.


După ce în 2012 artistul a sărbătorit 10 ani de cântec pe scenele basarabene, acum vine cu un omagiu închinat publicului său, aşa cum afirma în nenumarate rânduri „cel pentru care trăieşte, cântă şi iubeşte”.

"„A MAI TRECUT UN AN” de când nu ne-am văzut! Întotdeauna sunt emoţionat, onorat când cânt pe scena pe care au păşit cele mai mari nume ale Basarabiei şi ale lumii. Vă promit un spectacol de sărbătoare, cu cele mai importante cântece ale carierei mele, un eveniment destinat femeilor, îndrăgostiţilor, primăverii şi dragostei!
Vă aştept, aşadar, pe toţi cei ce doriţi să preţuim iubirea împreună, la Chişinău. Fie că sunteţi din România sau din Basarabia, muzica ne va uni într-un singur glas, în martie , luna primăverilor veşnice şi a poveştilor frumoase!" ( FUEGO )


Spectacolul promite a fi un adevărat show de culoare, emoţie, muzică live, dans şi parfum de sărbătoare. Conform precizărilor artistului, fiecare moment vine cu o poveste. Luminile, părţile coregrafice, felul în care va fi aranjată scena, toate vor construi un eveniment de zile mari, din care nu putea să lipsească şi un colaj din cele mai reprezentative şi iubite piese ale marelui Dan Spătaru, cel căruia Fuego îi dedică un întreg turneu în Romania, în luna martie.

Persoanele din Romania, care doresc să participe la concert, îşi pot procura biletele sunând la Casa de bilete a Palatului Naţional din Chişinău - numar de telefon: 00373 2221 3544.

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
24 februarie 2013
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger