Fuego îl omagiază pe Dan Spătaru, Cotidianul “Ultima oră”, 03 februarie 2014

Fuego îl omagiază pe Dan Spătaru, 
Cotidianul “Ultima oră”, 
03 februarie 2014 


La ediția din toamna anului trecut a Festivalului internațional de muzică ușoară ”Dan Spătaru”, în cadrul recitalului său extraordinar (a fost o culme a evenimentului, în acompaniamentul orchestrei conduse de Ionel Tudor) Fuego a făcut o promisiune înainte de a cânta o melodie lansată de Dan Spătaru, ”Serenada mea”, și anume că va întreprinde un turneu omagial închinat regretatului interpret, cu încuviințarea văduvei artistului.


Poate mulți au considerat-o o promisiune deșartă, căci câte nu spun oamenii sub imperiul emoției? Dar nu și Fuego, un muzician riguros și serios, care suntem convinși că avea în minte în acel moment scenariul viitorului spectacol. De curând, Cătălin Măruță a consacrat două ediții ale popularei sale emisiuni de la ProTV, memoriei lui Spătaru, demarând chiar o inițiativă care s-ar putea finaliza cu atribuirea numelui celui care a lansat ”Măicuța mea” sau ”Fanfara militară”, unei străzi din București. 

La aceste emisiuni, Sida Spătaru s-a reîntâlnit cu Fuego, acesta din urmă anunțând datele turneului ”Serenadă pentru Dan Spătaru”, care va avea loc în luna martie, deocamdată în orașe din estul țării, dar suntem siguri că succesul concertului va face ca el să fie programat în toată țara și, cu siguranță, și la Chișinău. Fuego, vedeta de mare popularitate de azi, face un gest de mare noblețe, cu o reverență, față de cel de la care a preluat rețeta infailibilă a succesului…

Octavian URSULESCU
Sursa: Cotidianul “Ultima oră”

03 februarie 2014 

Postat de:
Fan Club Fuego Romania
03 februarie 2014
Share this article :

+ comentarii + 2 comentarii

Anonim
4 februarie 2014 la 09:49

Anca BARLAD.buna idee .

Anonim
6 februarie 2014 la 10:38

Anca Barlad .buna PAUL ,mi-ar placea sa vorbim pe facebook.

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger