Folclor authentic şi voie bună la „Familia Favorit”, sâmbătă, 23 noiembrie 2013, pe Favorit TV

Folclor authentic şi voie bună la „Familia Favorit”, sâmbătă, 23 noiembrie 2013, pe Favorit TV


V-aţi obişnuit deja ca noul format al emisiunii “Familia Favorit”, la care Fuego vă dă întâlnire în fiecare sâmbătă seara, începând cu ora 21.00, să vă ofere momente unice, emisiuni de colecţie, discuţii captivante, invitaţi de marcă, precum şi o stare de relaxare şi voie bună.

În această săptămână, folclorul e cel ce se află în prim plan, în “sufrageria” lui Fuego şi a Valentinei Herţa. Astfel, valorile, tradiţia, portul popular şi bijuterii muzicale din zona Ardealului vor fi prezentate de cea pentru care muzica a fost parcurs şi conduită, Maria Butaciu.


Elisabeta Turcu va asigura partea de joc a emisiunii şi va introduce spectatorii, la început, în acordurile veseliei, cu două melodii populare din repertoriul său. Formaţia Alessis vine cu surprize incendiare, proiecte noi, melodii proaspete, iar Rodica Creţu şi Luminiţa Pauliuc condimentează atmosfera de cântec, pentru ca tabloul să fie unul demn de o seară de divertisment calitativ.

“CEI DE MÂINE”, cei ce vor urma să preia ştafeta artiştilor care au construit, prin arta şi activitatea lor, bijuterii ce vor dăinui în timp, vor fi reprezentaţi sâmbătă de o tânără talentată, care studiaza temeinic, cu determinare şi vocaţie, Iulia Vatafu.

“ROMÂNIA DIN INIMA TA” va fi adusă de ansamblul “DOINA CASIMCEI”, din comuna Casimcea, judeţul Tulcea, coregraf Marian Coman.

În cadrul rubricii în care rememorăm, la unison, pe cei ce au formulat ţara noastră, lumea artistică, tradiţia, oferindu-ne motive pentru a-i transforma în eroi ai unor generaţii, ne aducem aminte de Achim Nica. Un singur nume e suficient să rosteşti atunci când pomeneşti de autenticitate, de ţăranul român ce ştie să doinească, cu pildă, povestea neamului său. Achim Nica - REGELE DOINEI.

O reală emblemă bănăţeană a cântecului popular, care a cules piesele nemuritoare ale României din izvoarele nesecate ale istoriei şi ale tradiţiilor noastre, dăruindu-le publicului prin intermediul glasului său inconfundabil.
Un adevărat maestru al folclorului, un nume de necontestat în domeniu, căruia îi aducem astăzi un omagiu pentru toată cariera şi activitatea sa impresionantă. Achim Nica a fost simplu, iar prin simplitatea-i neaoşă a cucerit un tărâm neexploatat, aducând la lumină, lumina însăşi. DOINA ROMÂNULUI - “A FOST ŞI VA FI!”

Urmăriţi, aşadar, o emisiune tonică, cu momente de colecţie, cu nume importante, în care Fuego va da definiţia fericirii, va mărturisi ce îi este mai drag pe lume şi va povesti despre căsuţa sa din marginea satului. Toate acestea, sâmbătă, începând cu ora 21.00, numai pe Favorit TV!

Semnează: Echipa emisiunii “FAMILIA FAVORIT”

Foto: Ana Maria Halalai


Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger