Turneul Naţional de Colinde a lui Fuego - “Din lumina unui Crăciun” aduce două premiere discografice. "Libertatea" vă arată, în premieră, cum vor arata acestea!, Ziarul “Libertatea”, 21 noiembrie 2013

Turneul Naţional de Colinde a lui Fuego - “Din lumina unui Crăciun” aduce două premiere discografice. 
"Libertatea" vă arată, în premieră, cum vor arata acestea!


Crăciunul fără muzica lui Fuego nu ar mai avea aceeaşi însemnătate pentru români. De peste zece ani a devenit tradiţie ca solistul să colinde ţara cu ale sale cântece sensibile de iarnă. Nici în acest an nu se dezice, el pornind, începând cu 7 decembrie, la Târgovişte, în turneul "Din lumina unui Crăciun", poposind în 17 mari oraşe ale ţării, ultimul spectacol fiind programat pe 23 decembrie, la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti.

Turneul vine cu o multitudine de noutăţi, schimbări de registru precum şi surprize pentru toţi cei ce aleg să petreacă o seară de neuitat, într-un spectacol de două ore, live, alături de Fuego. Astfel, artistul va fi acompaniat pe scenă de către orchestra condusă de concert-maestrul Filarmocii de Stat din Piteşti, Mădălin Sandu. Vestimentaţiile artistului, precum şi cele ale orchestrei, vor fi concepute şi realizate de către Doina Levintza.

Povestea construită în jurul cântecelor pune accentul, cu precădere, pe ceea ce înseamnă sărbători de iarnă, pe sentimentele şi stările ce vin din lumina Crăciunului, vrând oarecum să ne sensibilizeze, să ne facă mai buni, mai darnici, mai înţelepţi. Totodată, Fuego a pregătit în aceeaşi perioadă, alte două mari surprize fanilor săi şi tuturor celor ce cred că muzica este salvarea lumii în care trăim. Este vorba despre două materiale discografice, a căror partener media este "Libertatea".

Primul dintre acestea va apărea, împreună cu ziarul "Libertatea", pe 10 decembrie 2013, la toate chioşcurile şi punctele de difuzare a presei, şi se doreşte a fi, exact cum e notat şi în titlu, "UN DAR DE CRĂCIUN" pentru cei apropiaţi. Albumul va cuprinde cele mai îndrăgite, ascultate şi vizualizate piese de iarnă ale artistului, ce vă vor aduce un "Crăciun luminat, de Rai colindat".


Al doilea album este cel care va încununa turneul, purtând aceeasi denumire ca acesta. El va beneficia de lansare în fiecare oraş din cadrul turneului. CD-ul este unul de atmosferă, cu piese create special pentru a ne arăta ce vine din lumina unui Crăciun, fiind o veritabilă radiografie sonoră a iernii, a Naşterii Mântuitorului şi a Crăciunului fermecat ce realizează, în fiece an, o legătură între oameni şi esenţele artei.

"Libertatea" vă prezintă, în premieră, cele două coperţi ale materialelor discografice ce ne descoperă farmecul şi mirajul unor clipe de linişte, în care găsim resurse, prin muzică, pentru a descoperi însemnătatea uimirilor din prag de sărbătoare, pentru a renaşte în noi sentimente pe care le credeam uitate.


Iată ce afirma Fuego, în exclusivitate pentru "Libertatea", cu privire la cele două surprize muzicale pregătite admiratorilor săi în luna cadourilor:

“Două daruri de Crăciun ofer cu drag admiratorilor mei. Cred că aceste albume pot reprezenta motivul ideal prin care să putem spune că muzica sărbătorii aceasta este poate, una dintre cele mai frumoase şi mai înălţătoare dintre toate creaţiile.

Un dar de suflet reprezintă mai mult decât orice alt cadou material. Un dar ce se poate da mai departe, şi care, împreună cu o emoţie, poate aduna într-un cântec tot ceea ce am vrea să transmitem de sărbători.

Şi asta pentru că sensul Crăciunului se află în noi, cei ce îi acordăm încrederea cuvenită, primind fiecare părticică din ce poate dărui, oferind la rândul nostru, gânduri, bunătate, căldură. În fiece an, e totul la fel parcă, dar mirabil de diferit, căci farmecul și imaginea completă a copilăriei se află în Crăciun, în colindat, în momentele în care stăm la povești alături de cei dragi, în care împodobim bradul ori ne gândim la ce ne va aduce noul an, făcându-ne planuri mărețe.

Vă astept la spectacolele mele, pentru a petrece clipe de neuitat, într-un singur ritm, cel al colindei. Căci toate vin, de sărbatori, din lumina unui Crăciun … ”

Pentru informaţii suplimentare despre turneu ori despre albume puteţi suna la numărul de telefon: 0746774204, sau puteţi accesa următoarele site-uri: 


Sursa: Ziarul "Libertatea"
21 noiembrie 2013

Fan Club Fuego Romania

www.fanclubfuegoromania.com

Share this article :

+ comentarii + 1 comentarii

Anonim
22 noiembrie 2013 la 10:05

Anca Barlad .buna Paul astept sa-mi cumpar cd-ul

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger