CONCURS: Câştigă un CD cu autograf, al îndrăgitului interpret FUEGO, "Gazeta Dâmboviţei", 14 noiembrie 2013

FUEGO  deschide turneul extraordinar de colinde 2013 “Din lumina unui Crăciun” la Târgovişte, pe 7 decembrie 2013



Îndrăgitul artist Paul Surugiu alias Fuego a ales Târgoviștea pentru deschiderea turneului de colinde din această iarnă, “Din lumina unui Crăciun”. Primul spectacol este programat pentru 7 decembrie a.c., de la ora 19:00 și va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu. În cadrul acestui turneu, FUEGO va lansa și noul său album intitulat “Din lumina unui Crăciun”.

Gazeta Dâmboviței este partener media al acestui eveniment. Iubitorii muzicii lui Fuego pot câștiga prin intermediul publicației noastre 5 CD-uri cu autograf ale artistului. Trebuie doar să lăsați un comentariu cu numele dumneavoastră și seria biletului cumpărat la spectacolul din 7 decembrie. Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți și vor fi anuntați pe data de 4 decembrie de Gazeta Damboviței.

În ultimii ani Fuego a inclus Târgoviștea în toate turneele sale , având un public numeros în municipiul nostru. În 2011, i-a colindat pe târgovișteni în spectacolul “Ne-am născut într-o colindă”. Anul trecut Fuego a concertat de două ori la Târgoviște: în martie cu spectacolul “Iubirea înflorește primăvara” și in iarnă cu “Emoție de decembrie”.

Autor: Crina Zamfirescu
Sursa: "Gazeta Dâmboviţei"
14 noiembrie 2013


Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger