FUEGO celebrează ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI în două apariţii de colecţie

“România, cu toate fațetele ei, este lăcașul din noi, suntem chiar noi

FUEGO celebrează ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI
în două apariţii de colecţie


România este casa sufletului nostru, cea prin care ne-am format şi care, într-o anumită măsură, ne-a adus în stadiul în care suntem acum. Parte din România suntem chiar noi.

În zi de sărbătoare, 1 decembrie, Ziua Naţională a României, ziua în care acum 95 de ani se uneau simţirile tuturor celor care erau plămădiţi din acelaşi neam, având acelaşi sânge şi aceleaşi valori spirituale, la Alba Iulia, în leagănul civilizaţiei, în inima Ardealului, merită să celebrăm, aşa cum se cuvine, simţirea românească.

Fuego, artistul îndrăgit, a cărui misiune a fost cea de a promova cu atât de mult patos valorile României, conştiinţa de limbă, ţară şi neam, în lecţii de patriotism veritabile, oferite de-a lungul timpului, va sărbători ziua de 1 decembrie, împreună cu publicul său, în două apariţii de excepţie.


Astfel, duminică, 1 decembrie 2013, începând cu ora 17.00, artistul va poposi în platoul emisiunii “Duminica în familie”, la TVR 1, produsă de Corina Voicu şi moderată de Ramona Bădescu. Paul Surugiu va interpreta, cu emoţie, „IMNUL NEAMULUI”, pe versurile lui Grigore Vieru, precum şi un cântec de Crăciun, oferit în premieră, pentru a da startul lunii în care va colinda întreaga ţară, cu al său turneu “Din lumina unui Crăciun”.

Alături de el, în show, vor mai fi prezenţi: Sofia Vicoveanca, Dan Puric, Angela Similea, Ovidiu Komornik şi mulţi alţii.


De asemenea, seara, începând cu ora 21.00, pe Antena 2, Fuego este invitatul special al Oanei Turcu şi a lui Cristian Brancu, în emisiunea „CONFIDENTIAL”. 

Într-un interviu captivant, acesta va vorbi despre ce înseamnă România pentru el, despre albumul extraordinar pe care îl va lansa în cadrul turneului de colinde ce începe pe 7 decembrie, la Târgovişte şi se termină pe 23 decembrie, la Bucureşti.


Iată ce afirmă Fuego cu privire la ziua de 1 decembrie:

“A-ți iubi țara, slujind-o și slăvind-o, cu toate posibilitățile tale, nu e un moft, ori vreo atitudine demnă de a fi notată și trâmbițată. Patriotismul, simțămintele autentice, a gândi și a trăi în limba ta, cu valorile neamului și a spațiului în care te-ai format și care te-a desăvârșit, aducându-te în pragul în care semeț te situezi, e o binecuvântare, o necesitate, un fapt banal ce ar trebui să fie specific tuturor.

Tărâmul plin de mister al României mă uimește de fiecare dată atunci când descopăr locuri ce au asupra lor praful istoriei și-al amintirilor, al doinei populare, al înțelepciunii din bătrâni. Pentru mine, țara reprezintă leagănul formării mele, casa mea, familia mea, iar limba română e cea care mi-a descoperit, în cei 20 de ani de activitate, noi orizonturi, o șansă de a mă exprima așa cum simt, așa cum e corect, așa cum sunt.

România este spațiul mirific în care s-au îngemănat, sub același cântec, în aceeași simțire, cu aceeași limpezime, Carpații și Dunărea, Marea și Delta, istoria și cultura. Poate că uneori nu o prețuim așa cum ar fi firesc, ori poate, din nepăsare, ajungem să îi creionăm un portret mult prea ambiguu și lipsit de relevanță, pierzându-ne printre sensuri și argumente. România, cu toate fațetele ei, este lăcașul din noi, suntem chiar noi! Hai să ne iubim țara!“


Urmăriţi, aşadar, două emisiuni de excepţie, în care România va fi sărbătorită asa cum e corect, de către mari artişti. 

Totodată, mâine seară, la ora 21.00, pe Favorit TV, Fuego şi Valentina Herţa vă dau întâlnire la emisiunea “Familia Favorit“, unde vor petrece româneşte, împreună cu Alesis, Carmen Rădulescu, Etnic, Lorenna, Dana Dobre, Grigore Gherman.

Vă dorim vizionare plăcută! 

Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger