Seara muzicii româneşti, sâmbătă, alături de Fuego şi invitaţii săi, la Favorit TV


Un regal de sărbătoare oferit de Fuego împreună cu Valentina Herţa, sâmbătă seara, începând cu ora 21.00, numai pe Favorit TV, în cadrul emisiunii “Familia Favorit”


Puşi pe distracţie, dornici de a realiza divertisment de calitate şi de a vă însenina sâmbetele, cei doi au în această săptămână, invitaţi de marcă, premiere pentru emisiune, talente formidabile, tradiţii autentice precum şi muzică variată, toate pretându-se unei seri cu tentă românească adevărată.

Astfel, pentru prima oară, Corina Chiriac a acceptat invitaţia lui Fuego şi a venit în emisiune pentru a vorbi despre cariera, despre proiectele sale, despre activitatea sa, dar şi pentru a interpreta noi creaţii muzicale.

Alături de Corina Chiriac, vine şi Stela Enache, vocea “anilor de liceu”, care îşi va aduce aminte de începuturile sale, dar şi de familie şi prieteni. Gheorghe Roşoga va vorbi şi va cânta despre România, despre legătura dintre pământ şi divinitate, despre tradiţii şi folclor, iar Ana Barbu va încinge două hore moldoveneşti autentice.


În cadrul rubricilor inserate de emisiunea trecută în noul format, în această săptămână veţi putea admira, descoperi şi aprecia, la “ROMÂNIA DIN INIMA TA”, Ansamblul folcloric “Cetăţuia” din comuna Teliu, judeţul Braşov, condus de doamna Rodica Fărcaş. 

Ana Maria Pătrăşcoiu, venită din zona Prahovei, va fi cea care va primi ştafeta pentru “CEI DE MÂINE”.

Rubrica “AU FOST ŞI VOR MAI FI” îi este dedicată marelui compozitor Florin Bogardo, de care atât Fuego cât şi Stela Enache şi Corina Chiriac îşi vor aminti cu drag.

FLORIN BOGARDO - un nume important, o istorie a cântecului şi o multitudine de şlagăre rămase în istoria muzicii româneşti, un sensibil, un familist convins, un creator al melodiei de calitate, un virtuos şi prolific compozitor, interpret, orchestrator, textier. Un destin dăruit, fără dubii, fără compromisuri, scenei, artei!

Florin Bogardo nu a dispărut. Generaţii de generaţii vor intona refrenele sale cunoscute, vor trăi şi îşi vor crea istorii proprii, aducându-şi aminte că, demult, un compozitor le-a scris povestea. Un maestru ce a definit şlagărul românesc, ce a dat nume muzicii şi muzică cuvântului.
A FOST ŞI VA FI PENTRU TOTDEAUNA, FLORIN BOGARDO!
SĂ NU-L UITĂM NICICÂND !

Urmăriţi, aşadar, o ediţie de colecţie, cu cântec şi voie bună, din “sufrageria” lui Fuego care va interpreta trei dintre cele mai cunoscute şlagăre ale sale: “Cât de frumoasă eşti, femeie!”, “Povestea acordeonului” şi “Să ridicăm paharul”, sâmbătă, 16 noiembrie a.c., începând cu ora 21.00, pe Favorit TV!
Vă dorim vizionare plăcută!

Semnează: Echipa emisiunii “FAMILIA FAVORIT” 

Foto: Ana Maria Halalai

Fan Club Fuego Romania
www.fanclubfuegoromania.com
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger