O seară incendiară în „sufrageria” lui FUEGO, sâmbătă, 09 noiembrie 2013, ora 21.00, pe Favorit TV

O seară incendiară în „sufrageria” lui FUEGO, sâmbătă, ora 21.00, pe Favorit TV


Sâmbătă, 9 noiembrie a.c., începând cu ora 21.00, pe Favorit TV, Fuego vă dă întâlnire la o nouă ediţie a show-ului oamenilor de suflet “Familia Favorit”. După cum vă promiteam încă din vară, când am intrat în vacanţă, emisiunea a căpătat o nouă formă, având un alt concept. Astfel, Fuego îşi primeşte prietenii pentru a se bucura împreună de muzica bună, pentru a retrăi amintiri frumoase şi pentru a vă înveseli serile de sâmbătă, în “sufrageria” sa.

Împreună cu Valentina Herţa, Paul Surugiu şi-a propus să schimbe puţin profilul emisiunilor prezente pe micul ecran, şi tocmai de asta, în fiecare sâmbătă seara veţi putea urmări nume mari ale scenei româneşti, actori, dansatori, într-un spectacol ce stă sub semnul bunei dispoziţii.


Sâmbătă, de la ora 21.00, pragul “sufrageriei” va fi păşit de patru nume importante, ce vor incinge, la propriu, atmosfera şi care v-au pregătit numeroase surprize şi premiere muzicale. Silvia Dumitrescu, Minodora, Marina Florea şi Ana Barbu din Chişinău vă vor ţine companie timp de 2 ore, vor cânta, îşi vor aduce aminte de perioadele frumoase ale debutului, de copii, de piese. De asemenea, moderatorul emisiunii va interpreta mai multe piese în premieră, printre care şi single-ul “IUBIRE”, locul I la "TOP ROMÂNESC" pe luna august, la Radio România Actualităţi.

Ca un element de noutate, emisiunea vine cu trei rubrici proaspete, necesare, realizate cu dăruire şi profesionalism. Una dintre ele se numeşte “AU FOST ŞI VOR MAI FI!”
În fiecare săptămână ne-am propus să ne aducem aminte, să rememorăm, să ne înclinăm memoriei unor mari personalităţi ale culturii noastre, persoane care au schimbat, prin toată activitatea şi destinul lor, oameni, suflete, genuri, idei.


Îi vom celebra pe cei pentru care putem afirma, fară să ne gândim prea mult, că au fost şi sunt maeştri ai scenei şi artei româneşti, actori, interpreţi, care nu au plecat de printre noi, doar au făcut un alt popas, rămânând, în continuare, în memoria noastră. Cei ce “AU FOST ŞI VOR MAI FI!”
Rubrica va debuta pe 9 noiembrie cu un personaj memorabil, o personalitate marcantă a muzicii noastre: Mihaela Runceanu! O divă a muzicii, tributară unui crez, unei vocaţii căreia s-a dăruit până la ultima strigare, făcând oarecum, ca cel de pe urmă vis al său să rămână în piesele nemuritoare ce servesc drept material de studiu intens pentru cei ce mai au un dram de sensibilitate, o firimitură de cultură, fie ea şi muzicală. Mihaela era un artist polivalent!

Avea un stil vocal inconfundabil, un glas clar şi limpede ce deborda cu fiecare notă, reuşind să umple atât de bine emoţiile încât nu era nevoie să ţipe, să intensifice. Orice ar fi fost, şi-ar mai fi, de-ar fi să fie, Mihaela Runceanu a fost şi este irepetabilă!

În cadrul rubricii “ROMÂNIA DIN INIMA TA”, vrem să vă aducem în atenţie, în fiecare emisiune, parte a tradiţiilor şi valorilor româneşti, costume populare, dansuri populare. Vă prezentăm, România aceea adevărată, cu tradiţiile sale, cu cântecele de joc, cu portul popular atât de valoros. Să arătăm generaţiilor viitoare că ţara noastră are cu se mândri! Săptămâna aceasta, ansamblul “DOINA BASCOVULUI” din comuna Bascov, judeţul Argeş, condus de Toma Lorena.

De asemenea, artiştii de azi trebuie să înmâneze ştafeta celor de mâine! Fie că e vorba de muzica populară, ori uşoară, melodicitatea cântecului românesc trebuie dusă mai departe! Tocmai de aceea noi vrem să acordăm în fiecare emisiune, o şansă, în cadrul rubricii “CEI DE MÂINE”. Pe rând, în fiecare săptămână, vă vom prezenta nume ce promit, tineri talentaţi, artiştii de mâine! De această dată, startul e dat de către Adriana Deaconu, o prahoveancă aprigă, doldora de talent.
Vă dorim vizionare plăcută!

Semnează: Echipa emisiunii “FAMILIA FAVORIT”

Fan Club Fuego Romania
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger