FUEGO - Surpriză de la o admiratoare

Una dintre admiratoarele artistului Fuego, Daniela Idiceanu, învăţătoare în Dej, a descoperit, printre sutele de creaţii ale artistului, o piesă de la începuturile carierei acestuia, făcându-i astfel, o surpriză prin intermediul Fan Club Fuego Romania.
Cântecul se numeşte "Fotografia" şi a fost înregistrat în urmă cu mai bine de 16 ani, pe când Paul Surugiu - Fuego, era în plină ascensiune.
Fanii artistului ştiu că acesta a urmat lecţii de chitară, în Turda natală, fapt povestit de el în repetate rânduri, în concerte. 

Tânăr fiind, Fuego străbătea tot oraşul, cu o chitară în mână, pentru a ajunge la cel care, cu măiestrie şi răbdare, avea să îi facă cunoscute acordurile acestui instrument fascinant, ce îi va urmări apoi, întreaga carieră.

Profesorul său de atunci se numeşte Nelu Gherman, iar muzica şi textul piesei "Fotografia" îi aparţin. Înregistrarea nu a fost editată pe nici un material discografic şi, reprezintă practic, o mărturie a faptului că Fuego era un artist desăvârşit încă din adolescenţă.


Astăzi, Artistul deţine deja o operă vastă şi integră, care cuprinde peste 26 de albume, şi prin aceste pagini scrise, dedicate activităţii sale artistice, noi dorim să îndemnăm tânăra generaţie să o cunoască şi să o valorifice.

Daniela Idiceanu, care îl cunoaşte pe Fuego încă din acea perioadă, ne povesteşte că orchestraţia melodiei a fost realizată de El Lako Jimmy, alături de care Fuego a lucrat şi lansat ulterior, primul său album de colinde, ce poartă titlul "Spre Rai".


Aşadar, vă aducem în dar această bijuterie muzicală care, deşi are asupra sa patina timpului, nu şi-a pierdut din farmec, din strălucire şi sperăm, ca prin aducerea la lumină a acestor amintiri, să facem o bucurie, atât lui Fuego, cât şi vouă.

Audiţie plăcută!


FAN CLUB FUEGO ROMANIA
Share this article :

+ comentarii + 3 comentarii

Anonim
23 ianuarie 2013 la 19:27

Dorina Nechita spunea...

Fotografia.e sempre o amintire ce ramane an sufletul nostru.felicitari

Anonim
23 ianuarie 2013 la 19:28

Maria Goronea spunea...

Da fotografiile sunt amintirile noastre!!! Felicitari !!!

Anonim
23 ianuarie 2013 la 19:41

Daniela Idiceanu spunea...

Paul este artistul alaturi de care am fost inca de la inceputul carierei lui artistice!Am vazut cu ochii mei cum prin multa munca,perseverenta,seriozitate,sacrificii si nu in ultimul rand prin talentul lui remarcabil,a crescut ca artist,ajungand astazi sa fie cel mai mare artist roman,iubit si apreciat de romanii de pretutindeni!
Succesul remarcabil care il are in acest moment nu l-a schimbat cu nimic,el a ramas acelasi om deosebit,modestia,sinceritatea,bunatatea nu l-au parasit!Il voi iubi si-l voi respecta pentru tot ceea ce este el atat ca artist,dar si ca om!Sunt fericita ca am reusit sa-i fac o mare surpriza cu aceasta melodie,el merita sa aiba parte doar de surprise placute,si-i promit pe aceasta cale ca vor urma si alte surprize la fel de placute din partea mea pentru el…

Trimiteți un comentariu
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger