“Familia Favorit" - show-ul oamenilor de suflet

Emisiunea "Familia Favorit" va reveni, începând cu 23 februarie 2013, cu un nou sezon, la Favorit TV, în fiecare sâmbătă de la ora 21.00.
Fuego şi producătoarea emisiunii, Valentina Herţa vă pregătesc pentru această revenire surprize dintre cele mai captivante, un concept fascinant, decoruri complexe, noi rubrici şi reportaje realizate special pentru publicul care, săptămână de săptămână, îi așteaptă cu inima deschisă.


De asemenea, printre noutăţile din primăvară, se numără şi o serie de emisiuni portret, în care nume mari ale scenei şi artei româneşti, vor fi creionate şi prezentate veridic, în show-uri remember.

Astfel, Jean Constantin, Maria Tănase, Mihaela Runceanu, Ioana Radu sunt doar câteva dintre figurile pregnante care vor fi rememorate în emisiune, alături de invitați speciali şi momente spectaculoase.
Totodată, show-ul își propune şi pentru acest sezon, să își mențină traiectoria care i-a adus consacrarea şi care l-a plasat în locul meritat, ca fiind unul dintre cele mai îndrăgite, calitative, iubite şi urmărite spectacole de televiziune din România.
Produs de profesioniști în domeniu, "Familia Favorit" aduce în peisajul mediatic românesc, o fărâmă de calitate şi o întreagă serie de emisiuni de colecţie, în care valoarea şi muzica au loc primordial.
Fuego va prezenta şi de această dată, pe tot parcursul sezonului, cele mai apreciate şi difuzate şlagăre ale sale, dar şi creații muzicale în primă audiţie, care vor face parte de pe următoarele materiale discografice.

Şi dacă toate cele surprinse nu au fost suficiente pentru a vă determina să rămâneţi în continuare fideli emisiunii voastre favorite, vă spunem, în premiera, că şi în acest sezon, parte din cele mai pregnante figuri ale muzicii, teatrului şi artei românești se vor afla în platou şi, împreună cu Fuego, vă vor dărui amintiri memorabile şi divertisment la cel mai înalt nivel.


Dacă în prima emisiune veți putea urmări spectacolul de muzică ușoară din cadrul proiectului "Destin", susținut în toamna lui 2012 la Chișinău, în cea de a doua emisiune, producatoarea emisiunii, Valentina Herţa, vă pregătește o emisiune în care îl veți putea revedea pe Fuego la începuturile carierei sale artistice, în cele mai interesante şi incendiare ipostaze.

Fuego afirma că nu exista pentru dânsul o bucurie mai mare decât aceea de a aduce, publicului său, emisiuni desăvârşite şi invitați formidabili.

El precizează că abia așteaptă să revină pe micul ecran şi că acest sezon va fi, poate, unul dintre cele mai bine închegate, datorită conceptului şi calităţii producției, căci în tot tabloul mediatic, în care accentul este pus pe formă, pe scandal, pe aparenţă, nicidecum pe esenţă, "Familia Favorit" vine ca o gură de aer proaspăt care, nu doar că pune valorile în evidenţă, ci le ridică la rang de virtute, într-o emisiune a oamenilor de suflet.

Fan Club Fuego Romania
20.01.2013
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger