"FUEGO şi prietenii, la Familia Favorit", Sâmbătă, 01 Decembrie 2012, începând cu ora 21.00 – Invitat special: interpretul de muzică populară Ionuţ Fulea


Sâmbătă seară, începând cu ora 21.00, Fuego vă invită la o nouă ediţie de colecţie  a emisiunii "Fuego şi prietenii, la Familia Favorit", la televiziunea Favorit.



În această sâmbătă, 01 Decembrie 2012, începând cu orele 21:00, Fuego - moderator şi Valentina Herţa -  producător, ne vor încânta cu încă o ediţie de colecţie, care îl are ca  invitat special pe Ionuţ Fulea,  remarcabil interpret de muzică populară, director al Centrului Judeţean de Conservare şi Valorificare a Tradiţiei Populare Alba.
Alături de Fuego se vor afla în platou şi alte nume importante ale muzicii populare româneşti: Mariana Deac -  una dintre cele mai îndrăgite interprete de folclor din zona Hunedoarei, Veta Biriș - cântăreață de muzică populară de pe Valea Târnavei şi Doru Pop - îndrăgit interpret de muzică populară din Ardeal.

Fuego va vorbi cu invitaţii săi despre întreaga lor activitate, despre experienţele şi amintirile trăite pe parcursul întregii lor cariere.
Aşadar, vă invităm să urmăriţi sâmbătă seara, Favorit TV, începând cu ora 21.00, pentru o seară minunată alături de invitaţi de renume  şi pentru o multitudine de surprize pe care Fuego, ca de fiecare dată,  vi le pregăteşte.

Fiecare ediție a acestei emisiuni a stat sub semnul muzicii de calitate și al cuvintelor care zidesc, fiind un necuprins discurs de dragoste înspre și dinspre oameni.

Sursa: Favorit TV 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger