"FUEGO si prietenii, la Familia Favorit", Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012, începând cu ora 21.00 – Invitat special: Adrian Daminescu

Sâmbătă seară, începând cu ora 21.00, Fuego vă invită la o nouă ediţie specială a emisiunii "Fuego şi prietenii, la Familia Favorit", la televiziunea Favorit. 

Ediţia din această săptămână îl va avea ca invitat special pe Adrian Daminescu, compozitor, profesor şi cântăreţ român de mare valoare.

Fuego va vorbi cu invitatul său despre întreaga lui activitate, despre experienţele şi amintirile trăite pe parcursul întregii lui cariere. In aceasta editie a emisiunii, Adrian Daminescu aduce în platou şi trei tinere speranţe ale muzicii uşoare româneşti.
Aşadar, vă invităm să urmăriţi sâmbătă seara, Favorit Tv, începând cu ora 21.00, pentru o seară minunată alături de invitaţi de renume şi pentru o multitudine de surprize pe care Fuego, ca de fiecare dată, vi le pregăteşte.

Această emisiune reunește reprezentanți ai comunității locale, valori consacrate ale scenei românești, cât și talente în prag de afirmare, care au nevoie de promovare și de susținere. Fiecare ediție a stat sub semnul muzicii de calitate și al cuvintelor care zidesc, fiind un necuprins discurs de dragoste înspre și dinspre oameni.

Sursa: Favorit TV

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger