Fenomenul Fuego. A facut baie de multime si a primit sute de buchete de flori - Cancan, 18 Noiembrie 2012

Vineri seara, Fuego a sustinut un concert maraton, care s-a intins pe durata a patru ore si 35 de minute, la Sala Palatului din Capitala. Un adevarat eveniment pentru miile de persoane venite cu autocarele sau microbuzele din toate colturile tarii. 






In ciuda faptului ca a ajuns subiect de bancuri si personaj bun de imitat in emisiunile de divertisment, Fuego are publicul sau si o duce bine. Vineri seara, in primul sau concert la Sala Palatului, cantaretul a umplut sala pana la refuz si a facut baie de multime, fiind aclamat si aplaudat ca niciun alt artist al momentului.




Cu bratele pline de flori, Fuego a facut fata cu greu admiratoarelor sale. Fanii au cantat cu el in cor, stiindu-i versurile pieselor, iar cand stilul muzical s-a schimbat, in sala s-au incins hore si sarbe mai ceva ca la nunti. 




Spectatorii au stat la rand ca sa ii daruiasca flori si sa-l atinga pe Fuego.
Fuego a fost in culmea gloriei si a facut baie de multime cand a decis sa coboare si sa cante printre spectatori, iar acestia l-au inconjurat dorind sa il atinga, sa-l mangaie sau sa ii ofere zeci de buchete de flori. Ba chiar si un portret facut pe panza, un tablou pe care acesta l-a ridicat in aer ca sa se faleasca. 


Nu a existat o limita de varsta, de la cel mai mic admirator, pana la cel mai in etate, toti cei care au dorit sa ii stranga mana idolului lor, au reusit sa o faca pe parcursul celor aproape cinci ore de spectacol.

Sursa: Cancan.ro 

Simona Odorhean 
 
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger