FUEGO - Concert caritabil pentru o fetiţă de doi ani bolnavă de cancer, Reporterntv.ro, 27 Noiembrie 2012


 

Într-o clipă poţi pierde totul. Asta au aflat doi părinţi care se află în faţa celui mai crunt diagnostic pentru fetiţa lor în vâstă de doi ani: cancer. Lacrimile li se usucă pe obraji doar atunci când se uită în ochii ei şi găsesc puterea de a lupta.



Ioana Alberta era până mai ieri o fetiţă perfect sănătoasă. Ochii ei mari şi plini de viaţă nu dădeau nimic de bănuit din diagnosticul crunt pe care avea să-l primească săptămâna trecută: neuroblastom de grad patru, o formă agresivă de cancer care a început să se dezvolte printr-o tumoare deasupra rinichilor.

Imediat după ce i-au stabilit diagnosticul, medicii au început citostaticele. Şi dacă toată lumea a auzit că de la un astfel de tratament îţi cade părul, nimeni nu înţelege cu adevărat ce înseamnă asta până nu vede cu ochii lui. 

Pentru părinţii Ioanei este cu atât mai greu cu cât se uită la propriul copil. Nu-şi găsesc cuvintele în faţa unei priviri care caută răspunsuri. Ce poate fi în sufletul unui copil care nu înţelege de ce face zilnic perfuzii şi de ce nu mai poate ieşi la joacă.

Oamenii din Mangalia, unde locuieşte bunica fetiţei, care au auzit de acest caz, s-au adunat aseară la un concert caritabil ţinut de Fuego.



Tatăl fetiţei este convins că Dumnezeu nu le-a dăruit întâmplător un copil. De când au aflat de boala de care suferă micuţa lor, cei doi părinţi luptă alături de ea la spitalul Fundeni din Capitală.

Specialiştii spun că ar putea fi salvată printr-o intervenţie chirurgicală la o clinică din Franţa. Operaţia costă însă 300 de mii de euro, o sumă care depăşeste cu mult posibilităţile părinţilor. Pentru cei care vor să o ajute, familia Ioanei Georgescu a deschis două conturi la Banca Transilvania - Sucursala Slatina, pe numele GEORGESCU DORU PAUL, unde se pot face donaţii.

RO29BTRL02901201I86972XX (LEI)
RO04BTRL02904201I86972XX(EURO)

ATENȚIE: Înainte de 86972XX este litera ”I” nu cifra ”1”

COD SWIFT BTRL RO22XXX AGENȚIA UNION, SLATINA

Autor: Andreea Filip 

Sursa: Reporterntv.ro
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger