FUEGO ne readuce spiritul sărbătorilor de iarnă cu Turneul Naţional de colinde "CRĂCIUNU' NOSTRU-I ROMÂNESC!"

FUEGO ne readuce spiritul sărbătorilor de iarnă 
 cu Turneul Naţional de colinde
"CRĂCIUNU' NOSTRU-I ROMÂNESC!"


Mascota noastră e bradul. Din 7 decembrie, NOI toţi, împodobim bradul, cu FUEGO. Nu uitaţi globuleţele la voi! 

Orice Crăciun, în simţirea lui deplină, dăruit de tine, acolo la sala de spectacol, este românesc, pentru că orice oferi, per total, este profund românesc. Frumos titlul turneului, nu face altceva decât să definească, atât de simplu şi natural, românescul nostru pur, aşa cum îl percepem, cum îl simţim, aşa cum suntem de fapt şi, mai ales, de drept. Pentru a simţi româneşte un spectacol de colinde şi cântece de iarnă e de ajuns să fim acolo, să-ţi ascultăm muzica şi să privim oamenii.


Creaţiile nemuritoare ale colindului nostru tradiţional şi noile cântece de iarnă, interpretate de artist, în premieră, readuc, mereu şi mereu, acel ceva magic al intimităţii de acasă, căldura, emoţia, sensibilitatea, frumuseţea şi profunzimea reală, însufleţite de spiritul sărbătorilor sezonului alb.


Va fi un spectacol de reculegere, de înţelegere şi aduceri aminte, într-o perioadă în care generozitatea şi bunătatea trebuie să ne cuprindă în esenţă, o rememorare a unor idealuri, transformate de către mulţi români în crez, pentru că, mai presus de cotidian, de obişnuit, comun şi familiar, în virtutea convingerilor şi în ciuda controverselor, muzica sărbătorilor de iarnă reprezintă, în primul rând, o cale de a accede la divin.
Naturaleţea artistului, exprimată prin firescul şi simplitatea mesajelor transmise de versurile pieselor sale, este binecunoscută de publicul său. Spectacolele şi reprezentaţiile sale, indiferent de tema şi abordarea aleasă, sunt evenimente în care spectatorul simte, rezonează, vibrează, pe aceeaşi frecvenţă cu el, într-o comuniune a spiritelor nobile, care iubesc frumosul.
Colindul, nepreţuita zestre spirituală românească, este veşmânt de sărbătoare şi lumină pentru cei ce-l ascultă şi prin glasul lui Fuego parcă ne cântă moşii şi strămoşii, cei care vesteau bucuria naşterii Mântuitorului. Colindele şi cântecele de iarnă în interpretarea artistului readuc liniştea şi normalitatea, într-un echilibru sufletesc, încrederea în sentimentul iubirii, care nu pare a fi un simbol sau un ideal, ci o consecinţă firească, adică în firea lucrurilor, a ceva ce, astăzi, pare a fi nefiresc, desuet, demodat. Tot ce putem cuprinde cu mintea, tot ce vedem, tot ce avem, tot ce suntem, tot ce facem pentru ceilalţi din iubire este IUBIRE. Credinţa în iubire, înseamnă actul cel mai profund al existenţei noastre, este fundamentul legăturii reciproce dintre noi toţi, şi acesta este mesajul invocat de artist în piesele sale.
Şi EL, în simplitatea lui, vine, înspre şi dinspre noi, înlăuntrul nostru, în bucuria noastră, întru iubire, departe de lumea nimicurilor şi a mediocrităţii, de prizonieratul obligaţiilor şi datoriilor, a violenţei şi egoismului.
Pentru fiecare concert pe care-l susţine, Fuego, unul dintre cei mai vestiţi purtători ai tradiţiei româneşti, reuşeşte să prezinte noi concepte, acordându-le valenţe neaşteptate şi nebănuite. Talentul şi prezenţa scenică, definite prin acea notă personală, inconfundabilă, marca Fuego, sunt remarcate, recunoscute şi apreciate de publicul său numeros.
Artistul oferă publicului acel "ceva" vindecător, în care românul vrea să creadă. Iar acest "ceva" se întrupează în muzica lui, un univers care devine el însuşi o eternitate, o nemărginire, o veşnicie...
Acest turneu, unic ca şi reprezentaţie, va povesti publicului despre adâncimea seninătăţii şi purităţii colindului, îmbinată cu lirica populară, în nuanţe unice, cu puteri sugestive, inducând EMOŢIA.


Nu-ţi trebuie mai mult! Pare puţin spus în cuvinte, dar acolo... simţirea e mare şi te cuprinde, în multiplicarea înzecită a sufletelor participante. E ca într-o biserică! Ruga mai mare şi mai puternică o naşte împreunarea trăirilor noastre, a gândurilor, bucuriilor, dorinţelor... Ceea ce ştim, din proprie experienţă, este că oamenii pleacă fericiţi şi spun aşa, toţi spun aşa: "Mi-a plăcut! Mă voi întoarce şi la anul." Asta înseamnă că lucrarea asta Dumnezeiască a fost făcută bine şi a ajuns acolo unde trebuia - la inima omului. Ce sens are să folosim cuvinte mai mari decât fericirea sau care poate fi mai mare. Asta îţi urăm în acest turneu: Să fii împovărat cu fericirea noastră! Mult succes, multă energie, multe zâmbete, multe flori şi îmbrăţişări calde.

Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger