FUEGO - “Mi-aduc aminte cu drag de tata”, FUEGO MUSIC Official, 4 noiembrie 2014

FUEGO - “Mi-aduc aminte cu drag de tata”, 
FUEGO MUSIC Official, 4 noiembrie 2014


“Săptămâna ce pornește acum să vă fie una de poveste. Suntem mulți și frumoși și devenim o familie mare și unită. Și vă mulțumesc deschis pentru asta! 

De dimineață mă gândeam la familie, la sărbători, la toate momentele deosebite din copilărie. Cum se face că atunci bucuria și veselia nu aveau aceeași însemnătate ca acum, adulți fiind? 
Mi-aduc aminte cu drag de tata. Tot timpul a fost în umbra mea, sprijinindu-mă, dându-mi povețe pentru a fi om de omenie, pentru a păstra bunul simț, pentru a evolua. El îmi era enciclopedia, având o cultură generală demnă de invidiat.



Recent, în toată țara, s-au pomenit cei trecuți în neființă. Nu am reușit din păcate să ajung la mormânt, dar l-am rememorat cu drag în inima mea. Și acum cu voi, spunându-vă ca trebuie să vă iubiți părinții atât timp cât sunt printre voi. Să-i sunați, să-i ascultați, să-i apreciați și să le oferiți acele bucurii mici, nesemnificative, ce stau în gesturi și cuvinte.



Pierzându-l pe tata, mi-am dat seama că am pierdut o parte din viața mea. O păstrez în amintiri, în poze, în lucruri și prin mama, dar niciodată prezența nu va putea fi înlocuită, poveștile nemaiavând același farmec ca atunci când el îmi era aproape. 
Umil, i-am dedicat o piesă. Versurile vorbesc de la sine, Carmen Aldea Vlad fiind cea care le-a conturat.


Și nu cred și nu voi crede niciodată că există figuri mai importante în viață decât părinții, cu bune și rele, căci noi suntem icoana lor!” 
Paul Surugiu - Fuego
4 noiembrie 2014

Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official

Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger