FUEGO - recital susţinut în cadrul spectacolului „Lumină din Lumină, Născuți în Limba Română”, Sala Palatului Bucureşti, 29 noiembrie 2014

FUEGO - recital susţinut în cadrul spectacolului 
„Lumină din Lumină, Născuți în Limba Română”,
 Sala Palatului Bucureşti, 29 noiembrie 2014


În această seară, 29 noiembrie 2014, îndrăgitul artist FUEGO a urcat pe scena Sălii Palatului din Bucureşti în calitate de invitat special la spectacolul „Lumină din Lumină, Născuți în Limba Română”, pentru a celebra testamentul de poezie românească de pe ambele maluri ale Prutului lăsat de maestrul Grigore Vieru. 


"Pentru limba română cântăm, pe ea o slujim și ei îi datorăm toată simțirea noastră!
Pentru că suntem născuți în limba română, mă pregătesc de o întâlnire emoționantă cu voi, pentru a celebra testamentul de poezie românească de pe ambele maluri ale Prutului lăsat de maestrul meu, Grigore Vieru.


Nenea Grig merită un astfel de spectacol pentru toată lupta, genialitatea și simplitatea pusă în slujirea limbii române și-a dorurilor dintre frați. Eu l-am cântat, l-am scris și-i port cu cinste și onoare memoria mai departe. 


Cu lumină, din marea lumină a poeziei sale, împreună cu o suită de artiști de seamă, acompaniat de Nicolae Botgros, eu voi readuce pe scena Sălii Palatului, câteva capodopere din creația sa dăruită mie."
Paul Surugiu - Fuego

Alături de FUEGO au urcat pe scenă: compozitorul Eugen Doga, Orchestra Lăutarii, dirijor Nicolae Botgros, Aldea-Teodorovici Orchestra, conducător artistic și solist Cristofor Aldea-Teodorovici, Vali Boghian & Band, conducător și solist Valentin Boghian, Cătălin Josan, Doina Sulac, Mihai Ciobanu, Ninela Caranfil, Anișoara Puică, Vasile Iovu, Vasile Șeicaru, Ana Cebotari, Natalia Barbu, Grigore Gherman, Formația Akord: Igor Sârbu & Igor Știrbițchi.
Spectacolul a fost prezentat de Ana Maria Ghiur și Grigore Gherman.
Sursa: TVR Moldova
29 noiembrie 2014

Pentru noutăţi privind activitatea artistului Paul Surugiu - Fuego, accesaţi şi daţi Like/Imi place paginii oficiale de facebook FUEGO MUSIC Official


Postat de:
Share this article :
 
FUEGO - NOUTATI - FAN CLUB FUEGO ROMANIA - Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. FUEGO - "Familia Favorit" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger